woensdag 19 februari 2020

5 Things - Stamp Impressions Blog Hop


Welcome to the Stamp Impressions Blog Hop Europe! For translation to any other language than Dutch, use the translate tool in the sidebar on the right side of the website.

Welkom bij de Stamp Impressions Blog Hop! Vandaag hebben we een bijzonder thema voor je. 5 Things. Oftewel: 5 dingen. We dagen onszelf uit om de eerste 5 dingen die we in onze handen krijgen, een kaart mee te maken. Als het goed is kom je zojuist bij Sigrid vandaan.

Veel lees en kijkplezier!

Dit zijn mijn vijf items:

Ik heb een heeeel klein beetje vals gespeeld, want echt de eerste vijf dingen die ik in mijn handen zou hebben, zou een stempelset en vier vellen papier zijn.. dat is wel heel lastig 😅

De stempelset Let it Ride lag nog op mijn bureau van de laatste vakantie. (nee ik ben niet goed in dingen meteen opruimen)Twee meiden heb ik toen blij gemaakt met het zelf stempelen van een paardentekening.

De notecard en envelope lag verderop op mijn bureau van de eerste workshop van het jaar. Om te stempelen en te kleuren koos ik nog de memento en de blends en heb ik met mijn ogen dicht een Sale a bration set gekozen, die in een bakje op mijn bureau staan.

Et Voila..


Een simple stampin card, klaar voor gebruik! Simple stamping, oftewel een simpele gestempelde kaar maken, is juist voor mij een uitdaging. Ik heb vaak het gevoel dat ik iets mis of dat het niet af is. Toch moet ik zeggen dat ik tevreden ben.

De stempels van de paarden zijn zo mooi 'getekend', ze hebben niet veel meer nodig. Zelfs kleur is niet perse nodig. 


De Nederlandse Sale a Bration set 'speciaal voor jou' kun je gratis kiezen bij een bestelling van €60,-

Mocht je deze kaart willen maken met deze materialen, dan kom je in totaal op een bedrag van € 56,-

Voeg daar een Simply Shammy (€ 9,75) aan toe om je stempels schoon te maken en je hebt een pakketje waarbij je een gratis Sale A Bration Cadeautje aan toe kunt voegen!

In een handomdraai maak jij ook de mooiste kaarten en kun je mensen in je omgeving er blij mee maken.

Zelf deze kaart maken? Hieronder laat ik je zien welke materialen ik gebruikt heb. Je kunt alle materialen bij mij aanschaffen. 24 februari doe ik een verzamelbestelling of je besteld meteen en laat je pakketje thuisbezorgen voor €5,95.


Hop je gezellig mee verder? Als je op de knop 'next' klikt kom je uit bij Miranda van Atelier Negen


Wil je nog even terug naar Sigrid? Klik dan op Previous.


Helemaal onderaan de post vind je nog een lijstje met de deelnemers. Laat je een reactie achter? Dan vinden we leuk!Creatieve Groet,

Salina*

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

Sigrid Joch - Sigrids Kreative Art
Salina - PaperStar* (hier ben je nu!)
Miranda - Atelier Negen
Jose Hoogeveen - Stampin' Treasure
Yvonne Spikmans - The Creative Teacup
Yolanda Pasterkamp - Attelyootje

2 opmerkingen: