zondag 16 februari 2020

Doosje bloemen


HOERA!

De partner van mijn moeder is gisteren 70 jaar geworden. Een memorabele leeftijd. 
En wat voor kaart maak je daar dan bij? Een mannelijke kaart vind ik altijd moeilijk. Het lijkt soms wel als je 'mannenkaarten' ziet, dat je amper kleur of lichte tinten mag gebruiken.

Aangezien Henk vroeger hovenier is geweest en nu nog geregeld bij een bloemenkweker meehelpt, wilde ik met bloemen en groen werken. De poppies zijn hier natuurlijk uitermate geschikt voor!


De poppies in een doosje! Dat ziet er gezellig uit he? 
Hij is zelfs als kaart verstuurd. Hoe dan?! zul je misschien denken. Je kunt de 'flappen' naar boven klappen en dan het hele doosje naar links of rechts duwen tot hij plat is. Dan krijg je een 'kaart' van 10 bij 15 cm ongeveer en dus prima voor verzenden. 

Bij deze box heb ik het mezelf makkelijk gemaakt. Ik heb het prachtige papier van de poppies al veel van het decoratiewerk laten doen.


De 'vulling' met de bloemen zijn kant en klare elementen.
En ik zal je vertellen, dat werkt heerlijk!
De peacefull poppies elements bevat 8 vellen met decoratiemateriaal. 2 Vellen met zwarte elementen, 2 vellen met wit gedrukt vellum, 2 extra dikke vellen met gedrukte poppies en nog 2 vellen watercolorpapier waarop met een embossinglaagje de poppies al gevormd zijn. Makkelijk en superleuk om te gebruiken. 

Zoals je misschien wel al gezien had in de minicatalogus is er van de Peacefull Poppies een complete suite. Dat betekend dat er meerdere coƶrdinerende producten zijn waarmee je aan de slag kunt.

Wat ik helemaal gaaf vindt aan de suites in de minicatalogus: de kleuren die voorkomen in de suite zijn genoemd! Het maakt je dus super makkelijk om de juiste vellen cardstock en inkt erbij te gebruiken.

Aangezien we nog steeds in de feestelijke Sale a Bration periode (klik voor meer info) zitten, wil ik daar nog iets leuks tijdens deze periode aan toevoegen!!

Koop je tussen nu en 31 maart voor €60,- aan producten van de Peacefull Poppies Suite, dan ontvang je van elke kleur in de suite 1 vel cardstock GRATIS!


Zo kun je direct aan de slag met alle juiste kleuren. En met 1 van de bundels (stempelset met snijmallen) zit je al aan dit bedrag. Enne... bij die €60,- mag je natuurlijk ook nog een Sale A Bration cadeautje uitzoeken šŸ˜‰ 

Hieronder laat ik je zien welke producten ik gebruikt heb om dit gezellige doosje te maken. Let op de leuke peacefull poppies elements!
Maandag 24 februari doe ik een verzamelbestelling. Uiteraard hoef je daar niet op te wachten als je de producten zo snel mogelijk in huis wilt hebben! Je kunt online bestellen (credit card nodig) of via mij. Je betaald €5,95 verzendkosten buiten een verzamelbestelling om.

Meer zien van de Peacefull Poppies Suite? Hieronder heb ik een filmpje voor je gepost van Stampin' Up! Een compleet overzicht van alle prachtige materialen. Enne.. scrol gerust door naar 1 minuut 6 om direct naar de mooie materialen te gaan!
Creatieve Groet,

Salina*

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

* Heb je je al ingeschreven per mail voor mijn blog? Doe dat dan nu meteen en ontvang de blog in je email!*
*Voor de workshop van 6 maart heb ik nog 3 plaatsen, meld je nu aan!*
Geen opmerkingen:

Een reactie posten