zondag 2 februari 2020

Licht Cadeautje


Begin januari postte ik op mijn facebook pagina een 'pay it forward' bericht. Hierin vroeg ik mijn gelinkte 'vrienden' om een foto te delen van hun laatste zelfgemaakte item. Creatief zijn kan op zoveel verschillende manieren! Ik geloof erin dat het je hoofd leegmaakt en een gevoel van geluk geeft omdat je zelf iets gecreĆ«erd hebt. 

Als tegenprestatie voor de foto, zou ik 5 mensen uitkiezen en een klein zelfgemaakt presentje sturen / geven. Uiteindelijk waren er 8 reacties en dacht ik, dan ook allemaal šŸ˜‰
Ik besloot een cadeautje te maken die licht zou brengen in de donkere januarimaand.


Op het eerste gezicht is het een gewoon doosje, doe je hem open dan zie je dat er vier waxinelichtjes in kunnen. Kleine verrassing dus!
Simpel te maken met strook Design papier en 1 A4 cardstock. 

In dit geval gebruikte ik het speciale designpapier van de Moasic Mood Suite. Dit papier heeft mooie glanzende accenten en hierdoor een luxe uitstraling.

  
Leuk om iemand cadeau te doen, als bedankje of hart onder de riem.
Zelf dit doosje maken? Alle materialen zijn bij mij te koop en ik heb voor jou de link naar het filmpje waar ik het idee vandaan heb! Als Stampin' Up! demo's delen we graag met elkaar. Copy And Share Everything is een van de doelen van Stampin' Up! 
En zoals beloofd ook de link naar het filmpje van PeguinCrafts, mijn inspiratie voor dit doosje!


12 februari doe ik een verzamelbestelling, dan betaal je geen verzendkosten als je je bestelling bij mij ophaalt! Uiteraard kun je elk moment van de dag online bestellen (creditcard nodig) of mij even een berichtje sturen en ik verzorg je bestelling met verzending naar jouw huis. 

* 6 maart: Luxe Workshop Forever Album! Meld je nu aan.

Creatieve Groet,

Salina*

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *


Geen opmerkingen:

Een reactie posten