vrijdag 14 februari 2020

Liefde


Happy Valentine!

Afgelopen zaterdag was de teamdag van het Treasureteam. Een van de voordelen van een demo zijn! Een heel team waarmee je creativiteit, businesstips en gezelligheid kunt delen. 

Voor zo'n dag vinden we het ook leuk om kleine presentjes voor elkaar te maken. Dat heet een Swap. Je ruilt een creatief idee als het ware met elkaar. Voor de dames van mijn team had ik 3 verschillende vriendschapskaartjes gemaakt. Misschien herken je ze wel van de facebook bloghop van 1 februari ;-)


De kaartjes zijn 9,9 x 9,9 cm groot. Zo kun je er precies drie uit een A4tje halen. Ik punchte ze eerst met de scalloped hart punch waardoor de opening voor het hartje binnenin ontstaat.
Voor de binnenste hartjes hoefde ik niet veel moeite te doen, deze heb ik rechtstreeks met de andere hart punch uit het design papier gehaald. En die glans erin.. zo leuk!

Om het hartje te laten zweven heb ik nog een hartje gepuncht van Whisper White en plakte deze met witte twine ertussen tegen de achterkant van het gekleurde hartje. 


De twine maakte ik aan de binnenkant vast met tear and tape. Om het geheel af te werken, sneed ik een kaartje van 9,8 x 9,8 cm voor de achterkant, punchte hier nog een hartje uit en zo is het draadje ook weggewerkt.

Met alle scalloped hartjes die ik uitpunchte had ik meteen een leuk idee. Voor onze teamleider en mijn vriendinnetje Jose maakte ik deze kaart. Om even te laten weten hoe trots ik op haar ben!


Deze kaarten hebben allemaal een wow factor en je hebt er niet veel voor nodig! Alle materialen zijn of basis, of komen uit de From my Heart Suite. Allemaal bijpassend! En weet je, liefde hoef je echt niet alleen maar met valentijnsdag te uitten. Deze set is voor altijd!


Wil je graag iets van deze suite bestellen? Dat kan! Je kunt direct online bestellen (creditcard nodig) of geeft je wensen aan mij door. Verzendkosten zijn €5,95 of je wacht op een verzamelbestelling (ma 24 februari) en betaald geen verzendkosten.

6 maart is de volgende workshop en ik heb nog 3 plaatsen! We gaan een heel gaaf album maken met het nieuwste designpapier en prachtige inlays. Deze luxe workshop kost €30,- en is inclusief album, half pak designpapier naar keuze (keuze uit 4 geselecteerde) en alle materialen om drie inlays te maken. Stuur me een mailtje op salina@paperstar.nl of een appje op 06-12842600Fijn weekend!

Creatieve Groet,

Salina*


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT


Geen opmerkingen:

Een reactie posten