woensdag 18 maart 2020

Beterschap voor iedereenKaarten die we waarschijnlijk de komende tijd goed kunnen gebruiken. Aangezien je op dit moment niet veel kunt doen voor iemand die ziek wordt, is een hart onder de riem steken met een kaart wel het minste.

Van een van deze kaarten heb ik weer een leuk filmpje voor je gemaakt! Als je het leuk vindt: Geef me een duimpje omhoog en abonneer op mijn Youtube kanaal.


Heb jij ook het gevoel dat je moet blijven kijken wanneer iets versneld afgespeeld wordt? Ik ben dan toch altijd gefascineerd door hoe het af zal lopen ofzo, haha.*THUIS*BLIJF*DOE*IETS*ACTIE*

Ja ik heb weer iets bedacht. Ook ik wil graag iets kunnen doen voor onze medemens. Al is het maar iets kleins. Want ook ik, net als vele, moet 'gewoon' werken en zorgen dat mijn kind ook nog wat aan school doet. Maar voor knutselen kan ik altijd wel tijd vinden.Wil jij graag een hart onder de riem steken? Ik maak deze (of andere, wanneer je wensen hebt) drie kaarten voor je en stuur ze blanco naar je op. Hier vraag ik een vergoeding voor van €5,-. Daarmee worden ook de verzendkosten betaald en heb ik in ieder geval de kosten van de materialen een beetje gedekt. Er zitten geen enveloppen bij. Wil je die wel, dan vraag ik €1,- extra.Wil jij zo'n pakketje opgestuurd hebben? Stuur me een mailtje op salina@paperstar.nl of een appje op 06-12842600. Een berichtje via facebook of insta is ook mogelijk.

Uiteraard kun je deze, of andere, kaarten ook thuis maken. Hieronder laat ik je zien welke materialen ik allemaal gebruikt heb. Laat je niet overdonderen! Je heb niet alles nodig. Ik wil je alleen een keus geven. Begin je net? De basis is een snijmachine, lijm en een schaar. 

*GEBRUIKTE MATERIALEN*Uiteraard zijn al deze producten bij mij te bestellen.
De Thuis Blijf Actie is ook nog steeds van kracht. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf €40,-. En aangezien het nog steeds sale a bration tijd is, krijg je bij elke €60,- nog steeds een cadeautje.

Laten we elkaar opbeuren met een kaartje. Make a card, send a card! Of koop een pakketje bij mij om zo een ander een hart onder de riem te steken.Veel liefs 
Creatieve Groet,

SALINA

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

Geen opmerkingen:

Een reactie posten