donderdag 26 maart 2020

Lots of Happy!


Een kaart kit waar alle materialen al in zitten! Hoe handig is dat?! Zeker nu je gekluisterd zit aan huis is het belangrijk om lekker uit je hoofd met je handen bezig te zijn.
En deze kit helpt daarbij. 

Met de inhoud voor het maken van 20 kaarten mèt bijpassende envelop ben je wel even zoet.
Van de volledige inhoud maakte ik een speedfilmpje. Ik maakte tijdens het filmpje ook een van de kaartjes. De rest van de kaartjes zijn hieronder te vinden.20 kaarten, 4 stuks van elk design. Dat zijn dus 5 verschillende designs! Superleuk!


Dit hele kleine kaartje is superschattig om te geven bij een bos bloemen of doos bon bons. Helaas kun je deze met de voorschriften van PostNL niet opsturen, tenzij je de kaart in een grotere envelop doet natuurlijk! 

De kaarten zijn allemaal gekleurd met de watercolor pencils die in de kit zitten. De drie kleinste kaarten heb ik daarna met een blender pen bewerkt. Hiermee laat je de kleuren van de potloden wat door elkaar heen lopen. Deze zit niet in de card kit, maar kun je uiteraard er wel bij aanschaffen (per 3)


Bij de grotere kaarten hieronder heb ik de figuren alleen met potlood ingekleurd en niet bewerkt met de blenderpen. Je ziet dat je ook met alleen de potloden kleurverschil aan kunt brengen. Daarnaast geven alle verschillende elementen de kaarten een echte luxe uitstraling!

In de doos zit een beschrijving hoe de kaarten eventueel te maken met de verschillende elementen. Uiteraard kun je hier ook helemaal je eigen draai aan geven en los gaan! Gebruik de spulletjes die je al hebt om aan te vullen of alleen de producten uit de kit en knip, stempel, kleur en plak erop los!


De card kit kost €42,50 en dat betekent dat je deze tot en met 15 april dus gratis thuisgestuurd krijgt! Daarnaast is de sale a bration nog steeds in volle gang (t/m 31 maart). Dus wanneer je je bestelling naar de €60,- verhoogt, mag je ook nog een gratis cadeautje uitzoeken! Hier kun je alle actuele cadeautjes terugzien en voor de oplettende kijker: er is weer wat bijgekomen 😉

Hieronder vind je alle materialen die ik heb gebruikt tijdens het maken van deze kaarten. Je kunt het ook prima zonder de extra materialen naast de card kit af natuurlijk!

MATERIALEN

Zoals je ziet brengen alle kaarten een vrolijke boodschap! Perfect in deze tijd toch?
Bestel de card kit nu via de App: 06-12842600 of mail me op salina@paperstar.nl. En wil je wat extra's? Vergeet je cadeautje niet!

De geannuleerde workshops worden voortgezet via Facebook live! Heb je facebook en wil je graag deelnemen op 10 of 17 april of 15 mei? Meld je dan nu aan!

Blijf thuis en blijf gezond,

Creatieve groet,

Salina

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *
Geen opmerkingen:

Een reactie posten