maandag 23 maart 2020

Hello Fabulous!


Heerlijk toch?! die gekleurde schoenen. Supervrouwelijk!

Nu jarig zijn is een beetje gek, misschien ook wel niet zo leuk. Zeker niet als je graag je verjaardag viert. Dus dit kaartje gaat naar een jarige vandaag. Even wat kleur erbij brengen.

In onderstaand filmpje zie je hoe dit kaartje gemaakt is. Het is het eerste filmpje waarbij ik een beeeetje de mist in ging met het goed filmen 😂. Ach de boodschap komt over en hierboven zie je het resultaat echt goed! Zag je dat ik de schoenen voor de achtergrond eerst heb 'afgestempeld' voordat ik ze op de echte kaart stempelde? Zo krijg je een lichtere afdruk. Op het eind heb ik de schoenen met de wink of stella glitterpen bewerkt. Net even een subtiel glittertje, gezellig.

Hieronder heb ik alle gebruikte producten voor je op een rij gezet. En dan ook echt alles, zo kun jij kiezen wat bij jou past. Laat je niet overdonderen!
Begin je net? Dan is een schaar, snijmachine, lijm en bonefolder handig voor de basis. Qua materiaal: kies voor goed stempel papier (whisper white), memento black inkt en een stempelblok (clear block)

MATERIALENTot en met 15 april worden bestellingen vanaf  €40,- gratis thuisbezorgd! Wil je voor een kleiner bedrag bestellen en kun je niet wachten op de verzamelbestelling van 16 april? Stuur me een berichtje, misschien valt er toch iets te bundelen. Anders zijn de verzendkosten €5,95.

Hoe het de komende tijd met de workshops loopt, weet ik niet. Ik probeer van week tot week te kijken en verzet op tijd. Uiteraard krijg jij hier een berichtje van wanneer de workshop waar je je voor in hebt geschreven verzet wordt.


De gebruikte set is er eentje uit de mini catalogus januari juni. Deze catalogus is nog tot en met 3 juni geldig. Tot en met 31 maart krijg je nog steeds een cadeautje bij elke €60,- die je besteld.

Blijf thuis, blijf lief voor elkaar en zorg voor jezelf.

Creatieve groet,

Salina

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *
Geen opmerkingen:

Een reactie posten