vrijdag 13 maart 2020

Nog maar even Gratis Cadeautjes..


Nog tot en met 31 maart kun je profiteren van alle gratis items & extra's van de Sale A Bration! Wat was het ook allemaal weer?? Lees het hier op je gemak nog even na!

En natuurlijk heeft Stampin' Up! het deze maand nog leuker gemaakt met een 2e release! Dat betekent dat er nog meer gratis items te verkrijgen zijn. Waarom? Omdat gratis items leuk zijn en top combineren met de producten die jij al in huis hebt!

Klik op de folder om de nieuwste items te zien. En ook voor deze geldt: op = op


Deze gratis items verdien je bij een bestelling vanaf €60,- en ook bij iedere €60,- daarna. Komt je bestelling boven de €129,-? Dan is het interessant om een starterspakket aan te schaffen. Alleen tijdens de sale a bration periode (1 januari t/m 31 maart 2020) ontvang je dan vele extra's! 

Als laatste wil ik je meegeven dat alles nu natuurlijk een beetje raar is met de hele corona crisis. Ik heb er voor gekozen om mijn workshop van 27 maart te verzetten naar 10 april. Uiteraard kan het zo zijn dat in april nog steeds bepaalde maatregelen van kracht zijn. Dat zien we tegen die tijd dan weer.


En met het vele thuis zijn nu, wil je toch niets liever dan lekker creatief bezig zijn? Daarom wil ik jullie tegemoet komen.

Voor elke €40,- die je  vanaf nu (13 maart) tot aan 15 april 2020 bij mij besteld wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd! Dat betekent dat er tot 15 april ook geen verzamelbestelling plaatsvindt. Elke bestelling kan op elk gewenst moment gedaan worden.

Tot en met 31 maart dus nog de sale a bration items te verdienen en let op: Er zijn al producten uit de eerste folder uitverkocht, dus had je nog iets op het oog, wacht niet te lang.

Fijn knutselweekend gewenst!


Creatieve Groet,

Salina*

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *


Geen opmerkingen:

Een reactie posten