zondag 15 maart 2020

Thank You in beeld gebracht


Tijdens de teamdag van het Treasureteam van mijn teamleider Jose, kregen we een cadeaubon voor al onze prestaties, groot of klein. Echt een onwijs superlief gebaar!!

Van deze cadeaubon koos ik de sweetly swirled stempelset. Gisteren kwam deze binnen met een kaartje erbij.. Jose geeft ons meteen de uitdaging om er in ieder geval 1 kaart mee te maken en deze te delen in het team. 


Een paar dagen geleden heb ik een ringlight met statief besteld! Ook ik wil een ervaren hoe het is om een filmpje te maken van je werk. Alleen houd ik niet van lange filmpjes met veel geklets, vaak ben ik dan na 5 min zelf al afgehaakt.

Dus.. Heb ik van de maak van dit kaartje gefilmd en lekker op speed gezet! Kijk hieronder mee. Abonneer je je eventueel op mijn You tube kanaal en geef een duimpje omhoog! Ik vind het fantastisch om andere mensen inspiratie te brengen en hoop dit ook zo bij jou te doen.

Onder het filmpje vind je nog welke materialen ik allemaal heb gebruikt. Laat je een reactie achter eventueel? Zoals je ziet een redelijk simpel kaartje met een hele gezellige uitkomst.
Jij kunt dit ook maken!

Hieronder vind je letterlijk alle materialen die je ook in het filmpje tegenkomt. Dit is niet om je te imponeren of stuipen op het lijf te jagen dat je 'zoveel' nodig hebt! Zo kun jij kiezen welke producten jou liggen en wat jij graag wilt gebruiken. 

GEBRUIKTE MATERIALEN
Tot en met 15 april wordt jouw bestelling vanaf €40,- GRATIS bij jou thuisgestuurd. Lekker thuis aan de slag met de nieuwste spulletjes. Als we ons dan toch van sociaal gedrag moeten onthouden, het liefste in onze eigen bubbel toch? Stuur me een mailtje op salina@paperstar.nl of appje naar 06-12842600 voor jouw bestelling.

Tot en met 31 maart is de sale a bration nog daar! Bij elke €60,- die je besteedt mag je een cadeautje uitzoeken. Klik hier voor de laatste folder!

Zie het voordeel van thuis zijn en geniet van de rust en je eigen bubbel!


Creatieve Groet,

Salina*

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *
Geen opmerkingen:

Een reactie posten