maandag 27 april 2020

LAATSTE KANS! Nog maar een maandje...


door een flinke storing bij blogger ben ik eventjes wat stiller geweest hier, gelukkig kan ik je nu weer volop van de nieuwste nieuwtjes en projecten voorzien!

Afgelopen woensdag 22 april was de tweede belangrijke avond voor zo'n 1000 demo's in Nederland en nog een paar nulletjes erbij voor de demo's over de hele wereld: De nieuwe jaarcatalogus kwam online!

Dat is altijd een rete spannend moment: wat blijft er? Wat moeten we van de plank halen en waar balen we van dat het niet meer voor de klanten beschikbaar is.
En het allerbelangrijkste: WAT IS ER NIEUW?! 

Gelukkig is het voor de klanten ook meteen duidelijk welke producten nog maar een maand (of tot de voorraad strekt) beschikbaar zijn. Wat er nieuw is, daar moet je nog even op wachten als je geen demo bent. 

In de tussentijd is het wel handig om op de site van Stampin' Up! te kijken of er nog producten zijn die verdwijnen die je nog graag wilt hebben! Begin mei mag ik als demo al beperkt bestellen uit de nieuwe catalogus en mag ik ook voor jou de papieren catalogus overhandigen. Ben je klant van mij en heb je het afgelopen half jaar wat besteld of een workshop gevolgd? Dan ontvang je deze automatisch als ik jouw gegevens heb. Ben je geen klant, maar wil je er wel eentje hebben? 

Stuur een mailtje naar salina@paperstar.nl

En nu: Check snel wat je nog zou willen hebben door op het plaatje hieronder te klikken.

Geef je bestelling aan mij door (gratis verzending naar jou thuis vanaf €40,-) of bestel meteen online met je creditcard. 5 mei doe ik een verzamelbestelling, mocht je wat willen bestellen onder de €40,-.

Creatieve groet,

Salina*

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *Geen opmerkingen:

Een reactie posten