woensdag 8 april 2020

Ode aan Nederland


Terwijl ik dit typ, besef ik me dat ik al een tijdje geen blog meer geschreven heb voor jullie! Het is zo raar allemaal nu, vind je niet? Met z'n allen (hier 3en) thuis en continu proberen alle lichtpuntjes te zien. Oh ja, waarschuwing: dit is een lange blog! (wel met veel plaatjes 😉)

Zelf knutsel ik veel op het moment. Als je mij op social media of LinkedIn volgt, dan weet je misschien wel dat ik bij mijn werkgever De Volksbank gestopt ben en met een studie bezig ben om volledig voor mezelf te beginnen als Virtuele Bedrijfsondersteuning. Ja ook dit had ik natuurlijk anders in gedachte. Wel heb ik er vertrouwen in dat het goed komt.


Maar even terug naar het knutselen, want daarom ben je natuurlijk op mijn blog! Vandaag wil ik een ode geven aan Nederland. Of eigenlijk aan de Nederlandse stempelsets van Stampin' Up! Op dit moment zijn er 16 actuele Nederlandse stempelsets! Wist jij dat? Ik laat je ze allemaal zien in deze blog. Ik heb helaas niet 16 kaartjes om te laten zien, maar wel alle sets en veel voorbeelden.Laten we beginnen met de aller nieuwste! De stempelset Bedanken in stijl uit de Siertuin (ook wel Ornate Garden) collectie. Bij deze stempelset zijn ook bijpassende snijmallen beschikbaar. Die vind je in het overzicht onder aan de pagina.


Deze set, Woordenschat, mocht ik tijdens On Stage 2019 presenteren! Samen met de bijpassende Handlettered Prose dies. Een woordenboek achtige set voor de taalliefhebber onder ons.


Een vrolijke zonnige set met twee verschillende formaten madeliefjes. Er zijn dan ook twee punches die matchen met deze set. Met een daarvan vormt deze stempelset een bundle.  


Deze 'van alles wat' set is misschien wel de meest uitgebreide Nederlandse stempelset. Het zijn twee doosjes vol met zinnen die bij zowat elke gelegenheid past die je kunt bedenken. Een echte must have.En zoals je misschien wel ziet heb ik een voorbeeld van een collega demo geleend. Yvonne van Bruggen van The creative teacup was zo lief om mij deze foto te lenen. Dit is toch wel een plaatje he? Een echt hollands landschap. De tekst die ze gebruikt heeft komt uit de set Knuffels op papier. Een mooie combi met deze set 'frisse wind'


Hier zie je alvast een sneak peak (ligt eraan wanneer je de blog leest natuurlijk) van het project voor dag 13 van de #30daycardmakingchallenge van Martin Stone, een Engelse demo. Ik heb me deze maand voorgenomen aan de challenge mee te doen, erg leuk! Volg jij me al op insta of facebook? De stempels van de vlinders zitten aan elkaar, de kleine en de grote. Ik heb er voor gekozen deze stempel los te knippen (geen paniek, daar is creativiteit toch voor?). Bij de set is een prachtige punch leverbaar.Deze vrolijke lente set is een speciale. Het is namelijk een Distinktive stempelset. Deze stempels zijn door speciale lasers in meerdere lagen gesneden waardoor je een diepte effect in je afdruk krijgt. In het voorbeeld is dit goed te zien. Prachtige set waarmee je ware schilderijtjes kunt maken. Ook deze set is in een bundle met een pons te verkrijgen. Deze 2 step, of zeg maar gerust, 3 step stempelset laat je in verschillende lagen werken. Buiten het feit dat de teksten superleuk zijn, kun je met de afbeeldingen alle kanten op. Vlinders, bloemen, panterprint of gebruik alleen de streep. Dit is een veelzijdige stempelset die je graag wilt hebben.

Dit was meteen het laatste voorbeeld van de Nederlandse stempelsets die ik je heb gegeven. Dat betekend dat je er nog meerdere mist! Hieronder in het overzicht komen ze allemaal nog een keer voorbij. De reden dat ik ze nu nog eens allemaal aan je laat zien is omdat over 2 maanden er alweer een nieuwe jaarcatalogus uitkomt. Vaak verdwijnen mooie sets om plaats te maken voor nieuwe briljantjes. En zo ook Nederlanse sets. Ik weet nog niet welke blijven en welke gaan, maar ik weet wel dat je beter niet kunt wachten tot ze er niet meer zijn.


ALLE NEDERLANDSE SETS OP EEN RIJ

Klik op de set om deze groter te zien.
Uiteraard zijn, zoals je weet, al deze producten bij mij te kopen. Nog tot en met volgende woensdag 15 april wordt jouw bestelling vanaf €40,- gratis bij je thuisbezorgd. 16 April doe ik weer een verzamelbestelling, daar kun je ook op meeliften. Je haalt dan je bestelling bij mij op, uiteraard momenteel via de RIVM richtlijnen.

17 april geef ik een facebook live workshop! Ik geniet er ontzettend van om workshops te maken en te geven, het liefste live. Voor nu is dit de beste oplossing. Je kunt je nog aanmelden tot en met 10 april! Een workshoppakket kost €15,- incl verzenden of je komt deze voor €12,50 bij mij ophalen. 

Lekker aan de slag nu! Bestel wat je nodig hebt direct via What's app: 06-12842600 of mail naar Salina@paperstar.nl

Stay Home, Stay Safe, Stay Helathy,Creatieve groet,

Salina

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *


Je kunt je nu inschrijven voor mijn creative event van 3 oktober! De hele dag knutselen! Voor iedereen, van beginner tot demo.

Schrijf je hier in. 


1 opmerking:

  1. Een hele mooie rij kaarten! Dankjewel voor het gebruiken van mijn kaartje :) Stay Safe xx

    BeantwoordenVerwijderen