dinsdag 28 april 2020

Share Sunshine! Corona Special


Stampin' Up! geeft graag. Vanuit hen onderstaand bericht.
Heb je geen creditcard, maar wil je wel de download bestellen omdat je graag bijdraagt en uiteraard de download wilt hebben, stuur me een berichtje, dan kan ik je helpen.

Bij Stampin’ Up! vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan onze gemeenschappen over de hele wereld. Bij ons komen mensen altijd op de eerste plaats. Daarom zal nu in het kader van ons ‘Making a Difference’-programma de opbrengst van een speciaal product naar organisaties gaan die ondersteuning bieden aan medisch personeel en gemeenschappen die kwetsbaar zijn voor de coronapandemie.
Jij en je klanten kunnen de pdf ‘Share Sunshine’ aanschaffen en downloaden. Daarna doneren wij de volledige opbrengst ter bestrijding van het coronavirus.
De downloadbare pdf ‘Share Sunshine’ is een digitale stempelset vol met luchtige en welgemeende boodschappen en afbeeldingen. Ze hebben allemaal te maken met de unieke situatie die we momenteel door het coronavirus en social distancing beleven. Veel van de ideeën komen van jullie en jullie klanten! Je kunt de pdf gebruiken bij het maken van kaarten en andere papierprojecten. Print de afbeeldingen uit op kaartkarton en snijd ze uit met onze papiersnijmachine, ponsen of stansen. Aangezien we nu fysiek afstand van elkaar moeten houden, is dit het perfecte moment om vrienden en familie een zonnig kaartje te sturen!

Hieronder zie je wat voorbeelden gemaakt met de printbare stempels. De voorbeelden zijn in het Engels, maar het document is uiteraard ook in het Nederlands te verkrijgen. Het document staat er voor 12 dollar, dat is ongeveer €11,-. Dit wordt automatisch door je creditcard maatschappij omgerekend. Nogmaals: heb je geen creditcard en/of geen printer en wil je deze toch graag hebben? Geef me een seintje en ik bestel ze voor je. Uiteraard met jouw email adres en gegevens, zodat de download bij jou terecht komt.

Wil je ze vervolgens geprint hebben op gewoon printpapier dan doe ik dat in ruil voor een zelfgemaakte kaart. Wil je ze op stempelpapier hebben dan lever je bij mij het papier aan of betaal je €0,30 per vel.(het document bevat 17 pagina's, zoveel papier heb ik niet op voorraad voor iedereen. Je mag 5 vellen uitkiezen die ik voor je tegen betaling op stempelpapier print, de rest gaat dan op gewoon papier of lever jij aan).


Ik wil je vragen om de link die je voor het downloaden krijgt, niet te delen. Dit is expliciet voor het goede doel. Geen cent van jouw aanschaf gaat naar Stampin' Up! of haar demo's. ALLES gaat naar het goede doel. (WHO of United Way of allebei)

Het document is vanaf vandaag (28 april) tot en met 2 juni te downloaden. Mogelijk wordt de actie nog verlengd. 
Ik ben trots op Stampin' Up! dat ze hiermee zijn gekomen!
Creatieve Groet,
Salina*
* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

Klik hier om direct de fantastische 'Share Sunshine' download te bestellen (NL)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten