woensdag 13 mei 2020

Bonanza!BONANZA!

Oftewel Birthday Bonanza! Ohh deze kleine schatjes ga ik wel missen hoor. Ze gaan helaas niet mee naar de nieuwe catalogus. Het is wat mij betreft een perfecte set voor kinderen van veel leeftijden. De combinatie met het papier is ook ontzettend leuk.

De stansen geven de mogelijkheid om veel onderdelen te gebruiken op je kaart zonder dat je ook meerdere sets moet gebruiken. Heel fijn dus.


Beide kaartjes heb ik nagemaakt uit de catalogus. Dit heb je me de laatste tijd al meer zien doen als het goed is! Ik wil je dan ook uitdagen hier zelf ook meer gebruik van te maken. Alle catalogussen van Stampin' Up! zijn een enorme bron van inspiratie. Ook zo weer de nieuwe catalogus.

vanaf 3 juni mag ik je de catalogus digitaal laten zien. Op dit moment ben ik met spanning aan het wachten op de papieren versies. Wil je deze ontvangen? Wanneer je vaste klant bent bij PaperStar*, ontvang je uiterlijk de laatste week de nieuwe catalogus van mij.


Wil je deze leukerds toch nog aan je collectie toevoegen? Bestel meteen! Vanaf €40,- is de verzending naar jou thuis gratis. Wil je liever bij mij ophalen? 18 mei is de volgende verzamelbestelling. Dan betaal je geen verzendkosten.

MATERIALEN

Bonanza Dies
€ 31,00
Gold Foil Sheets
€ 6,00

Bovengenoemde materialen van de Bonanza Suite en de Country Club combo twine zijn nog tot 3 juni verkrijgbaar of tot zolang de voorraad strekt.

Wil je de huidige catalogussen nog eens doorbladeren? Kijk gerust op de cataloguspagina. Kijk ook nog even op de laatste kans pagina om aanbiedingen en uitlopende producten niet te missen! 


Creatieve groet,

Salina*
* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

6 juni open dag
7 juni online open dag
3 oktober creative event!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten