zaterdag 2 mei 2020

Dubbel goed doel #sharesunshine


In dit bericht liet ik je de onwijs mooie 'give back' actie van Stampin' Up! zien. Een document voor (of eigenlijk tegen) Corona, voor het goede doel.
Met de PDF die je kunt downloaden tegen een bedrag van ongeveer €11,30 ($12) heb je 15 pagina's vol met spreuken die in deze tijd ontzettend toepasselijk zijn.

Omdat ik je niet alle spreuken van 15 blz kan laten zien, heb ik deze selectie voor je. Ik wil je vooral laten zien dat een kaart maken niet moeilijk hoeft te zijn. Iedereen kan dit!


Tegelijk heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn designpapier uit de kast te trekken. Ik heb nog veel restjes liggen en uiteraard gooi ik dat niet zomaar weg.

Wil je alle kaarten goed zien? Op mijn instagram account (@stampinpaperstar) heb ik alle kaarten in een apart 'mapje' staan. Daar blijven ze voorlopig, dus kun je de kaarten op je gemak terugkijken. Kijk op mijn overzicht pagina onder het bolletje: #sharesunshine

Hopelijk weet ik je hiermee te inspireren ook je designpapier te gebruiken. Hoe prachtig het ook is, in de kast heb je er niks aan! Maak je een kaart met deze gave teksten en deel je deze op social media? Gebruik dan de hashtag: #sharesunshine. Hiermee laten we kaarten zien waarbij we de zon willen brengen bij ieder die het nodig heeft. 


Bij deze kaart gebruikte ik de 'scrappy strip' techniek. Naar het idee van Bruno Bertucci, een Australische demo. 


Je snijdt stroken schots en scheef van je designpapier en dat plak je naast elkaar op een afgemeten stuk cardstock. Vervolgens snijdt je de randen eraf (hier heb ik de onderkant er al afgesneden, die zag er hetzelfde uit als de bovenkant) en heb je een kaart basis! Een leuke spreuk van het document erbij en klaar ben je. 

Wil je graag dit document hebben en het goede doel steunen? Je leest er alles over in dit bericht en hier ga je direct naar het Nederlandse document
Twee keer een goed doel.. je steunt een gezondheidsorganisatie en stuurt een kaart naar een ander.

Kom je er niet uit? Schroom niet en stuur me een berichtje. 


Deze kaart maakte ik met voornamelijk het see a silhioutte designpapier. Dit papier verdwijnt na 3 juni. Op dit moment zijn er veel procucten, waaronder dit papier, in de aanbieding omdat ze uitlopen en na 3 juni verdwijnen. Neem een kijkje op de site van Stampin' Up! om te zien of er nog iets voor je bij zit!

5 mei doe ik een verzamelbestelling. Graag uiterlijk 4 mei 20:00 doorgeven of je graag meelift op deze bestelling. Nu bestellen? Dat kan! verzendkosten zijn €5,95 of bestel boven de €40,- en krijg je bestelling gratis thuisgezonden. 

Geniet van het extra lange weekend!

Creatieve groet,


Salina*
* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

GEBRUIKTE MATERIALEN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten