vrijdag 1 mei 2020

Label me Bold


Afgelopen week heb ik 'mijn dames' van het team the PaperstarS uitgedaagd om wat kaarten uit de catalogussen na te maken, casen noemen we dat ook wel. Dan kan ik natuurlijk zelf niet achterblijven. 

Omdat ik graag laat zien wat een gave set de label me bold is, heb ik deze kaart gemaakt. Helaas gaat de set ons in juni verlaten. Als het goed is, is hij nu nog wel te verkrijgen. Zolang de voorraad strekt natuurlijk. 

Het originele plaatje komt uit de mini januari - juni 2020 catalogus en heeft van oorsprong andere kleuren. Ik wilde graag een mannelijke kaart maken voor een binnenkort jarige vriend, dus heb ik daar de kaart op aangepast. 


En? Ben ik geslaagd? 
De kaartbasis is wezenlijk met 1 stempel gemaakt, alleen heb ik 5 verschillende kleuren gebruikt wat het wat minder saai maakt ;-). 


Wat ik je graag mee wil geven is dat je echt niet zelf hoeft te verzinnen wat je maakt met de stempelsets die jij mooi vindt. Uiteraard is dat een hele leuke uitdaging en blijf dat vooral doen! Er is alleen niks mis mee om iets na te maken. En al helemaal als het uit de Stampin' Up! catalogus is. 

De nieuwe catalogus staat alweer boordevol mooie spulletjes. Ben je klant van mij? Dan ontvang je de catalogus in mei gratis op je mat. Nog geen klant? Stuur me een berichtje en we regelen het. 
Voor nu, geniet nog even van al het moois wat er NU nog is!

MATERIALEN

Product List

5 mei doe ik een bestelling. Wil je meeliften zonder verzendkosten? Laat me uiterlijk 4 mei 20:00 weten wat je wensen zijn. Meteen bestellen kan natuurlijk ook! Verzendkosten zijn €5,95 of doe een bestelling van €40,- of hoger en krijg je spulletjes gratis thuis gezonden. 
salina@paperstar.nl * 06-12842600 

Goed weekend!

Creatieve groet,

Salina*

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *


Wil je niets missen van mijn blogs? 
Schrijf je in per email en ontvang de blog in je mailbox. Volg me op social media zoals facebook en insta. Daarnaast maak ik graag 'snelle filmpjes', dus ik ben ook te vinden op youtube onder PaperStar Salina van den Nieuwenhuizen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten