maandag 25 mei 2020

NIEUWE KLEUREN 2020-2022En wat zijn ze mooi!! De nieuwe In Colors van 2020-2022.

Zoals je misschien wel (of misschien ook niet) weet: elk jaar brengt Stampin' Up! 5 nieuwe kleuren op de markt. Dat betekent dat er ook 5 kleuren verdwijnen... Deze kleuren worden de In Colors genoemd. 5 unieke kleuren die bij de modekleuren van nu horen. Nieuwe stempel en papier collecties worden erop ingericht en uiteraard zijn er meerdere producten in deze kleuren te krijgen. 

En ik ben... verliefd.. wauw!! Helemaal in mijn straatje. 
Ik presenteer je, de 5 nieuwe In Color kleuren van 2020 -2022:


Toeval treft dat de huisstijl kleur van mijn nieuwe bedrijf VIA Salina (in opbouw) heel veel op cinnamon cider lijkt. Daar heb ik natuurlijk smakelijk om kunnen lachen. Zeker omdat de huisstijl kleur van PaperStar* op Bumble Bee lijkt! Je kunt je dus voorstellen dat ik ze prachtig vind.

Uiteraard kun je tijdens de open dag deze kleuren live bewonderen en al het moois wat erbij hoort. Voor nu heb ik van elke kleur een kaart voor je gemaakt, volledig met nieuwe producten. Ik heb alvast de producten die ik gebruikt heb erbij gezet, zodat je deze eventueel op je verlanglijst kunt zetten. Nog geen nieuwe catalogus om een verlanglijst te maken? Stuur me een berichtje: Klik!Voor deze kaart gebruikte ik: Cinnamon Cider Papier - Flowers for every season Design Papier - Forever Greenery gouddraad - Tasteful label stansen - Volop vrienden stempelset - Lovely you stempelset - Early Espresso inktpad
Voor deze kaart gebruikte ik: Just Jade Papier - Subtle 3D Embossingfolder - Flowers for every season Design Papier - Stitched Shaped Stansen - Just Jade Lint - Lovely you stempelset - Pretty Peacock inktpad


Voor deze kaart gebruikte ik: Bumble Bee Papier - Flowers for every season Design Papier - Whisper White Papier - Volop vrienden stempelset - Cajun Craze Intkpad


Voor deze kaart gebruikte ik: Magenta Madness Papier - Flowers for every season Design Papier -  Lovely you stempelset - Lovely Label Pick a Punch - In Color Enamel Dots - Memento Black Inkt


Voor deze kaart gebruikte ik: Misty Moonlight Papier - Flowers for every season Design Papier - Lovely you stempelset - Lovely Labels Pick a Punch - Witte Embossingpoeder  (en toebehoren) 

Zoals je ziet heb ik bij elke kaar het Flowers for every season Design Papier gebruikt. Dit papier heeft aan een kant een druk bloemen design en aan de andere kant een wat rustiger design van een van de nieuwe In Colors. Ik wil je graag laten zien dat met wat bonter papier het heel makkelijk is om je kaart aan te kleden, het heeft niet veel meer nodig!Ook verliefd geworden op de nieuwe kleuren? Of wil je ze graag nog even live zien? Kom gerust langs op de open dag 6 juni. Kun je niet en wil je toch live? App me even en we maken een afspraak. 
8 juni doe ik een verzamelbestelling, dan gaan ook de bestellingen van de BoGo van 6 & 7 juni de deur uit. Wat dat is? Lees hier even terug :)

Hopelijk heb ik je weer weten te inspireren!

Fijne week,

Creatieve Groet,

Salina*
* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

6 juni Open Dag
7 juni Online Open Dag
8 juni verzamelbestelling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten