zondag 10 mei 2020

Teamdag! Online feestje


Deze uitnodiging ontvingen 'mijn dames' ongeveer een maand geleden! De teamdag stond al een tijdje gepland. Het bijzonder is nu dat het volledig online plaats heeft gevonden gisteren. Niet zoals je eigenlijk zou willen, maar dat mocht de pret niet drukken. Waarschuwing: lange blog met veel foto's en mega veel inspiratie 😉, kans op willen aansluiten bij mijn team is heel groot!


In mijn blog van vandaag laat ik je zien wat we gemaakt hebben en vooral ook hoeveel lol we gehad hebben! Ik heb van tevoren twee projecten gemaakt voor de dames. Ze ontvingen per post of persoonlijk van mij de materialen en daarnaast nog wat leuke extraatjes. Tja een teamdag zonder lekker eten en drinken.. dat kan natuurlijk niet. Het drinken moesten de dames zelf verzorgen. In hun pakketje had ik gezorgd voor wat lekkers. De kleine hartvormige bakvormpjes uit de minicatalogus zijn hier super geschikt voor 💛


In de voorbereiding heeft iedereen ook nog een opdracht gekregen. Een secret swap. Bij een teamdag of andere dag waar je met demo's samenkomt wordt er vaak 'geswapt'.
Je komt met een stapeltje zelfgemaakte kaarten of projecten naar de dag toe en ruilt deze met een ander. Maar omdat we elkaar niet live konden zien, heb ik er een secret swap van gemaakt.

De dames kregen een envelop met een kaart erin. Op de kaart stond de naam voor we ze een projectje moesten maken. Het project(je) moest voor de teamdag bij je secret swap zijn.

Superleuk omdat je zo ook nog naar de teamdag toe leeft! En wat zijn er leuke projecten gemaakt. Zelf ben ik ontzettend verwend door Diane. Naast een hele mooie kaart ontving ik ook een heerlijke fles wijn met een bijpassend label. Wat een cadeautje!


Mijn secret swap was Marinda. Voor haar heb ik een kaart gemaakt met de scrappy strip techniek van Bruno Bertucci, een Australische demo. Het papier met de poppies is zo volijk en mooi! De tekst komt van de Give Back PDF voor het goede doel.


 Na elkaar de swaps te hebben geshowd en even lekker gekeuveld te hebben zijn we aan de slag gegaan met het eerste project. Ik heb de Seriously the best project kit uit de minicatalogus verdeeld onder de dames. Hiermee kon ik ook laten zien dat het soms best fijn is om al elementen te hebben voor je kaart waar je niet over na hoeft te denken. 

Het leuke is dat iedereen echt iets anders maakt! Dit waren mijn voorbeelden


 Helaas is deze set niet meer verkrijgbaar, helemaal uitverkocht! Wel is de stempelset er nog en dik in de aanbieding ook. Sla je slag voordat hij weg is...

Samen online knutselen is wel echt even wennen. De interactie is heel anders en het wordt heel stil als iedereen druk bezig is! Na een muziekje aan te hebben gezet en nog wat tips en trucs uitgewisseld te hebben, heb ik een online prize patrol gehouden! Een prize patrol is eigenlijk gewoon een loterij, maar wel eentje waarbij iedereen uiteindelijk met een prijsje naar huis gaat. Superleuk!


6 Stampin' Up! prijsjes voor 6 dames 

Een van mijn teamdames had een leuke quiz voorbereid. Ik had gezorgd dat hier ook nog een cadeautje voor de winnaar voor was. 15 vragen over stampin' up waar de dame die er het laatste bij gekomen is, het dikste heeft gewonnen! 

Hierna was het weer tijd voor een volgend project, de laatste. Dit project was wat groter en vroeg om meer fantasie en creativiteit. De dames hadden 3 vellen cardstock, 6 velletjes DSP, lint, twine, glimmertjes en een copper tea tin in hun pakket zitten. Hiermee hebben ze drie kaartjes en een label voor op het blikje gemaakt. De kaartjes passen precies in het blikje. Superleuk om weg te geven of om te krijgen natuurlijk ;-)


Het voordeel van het mooie designpapier van SU is dat je zoveel bijpassende designs bij betreffende stempelsets krijgt. Helaas mag ik geen gestempelde afbeeldingen verkopen of naar mijn teamleden versturen om te gebruiken. En door dus designpapier te sturen, konden ze alsnog de look en feel aan het geheel geven wat zij wilde!


En zo ziet online samen knutselen eruit hihi. toch wel een beetje gek met een laptop op je tafel aan de slag. Toch ben ik heel dankbaar dat ik dit mijn team op deze manier toch een teammiddag heb kunnen bezorgen. Het wachten tot we weer fysiek bij elkaar kunnen komen is gewoon zonde, wellicht is dan het team ook niet meer in dezelfde samenstelling als nu. 

Wil jij ook een leuk team waarmee je samen kunt knutselen? Met de kwalitatief beste producten die er zijn? Misschien zelf wel workshops geven, klanten benaderen en een team bouwen? Kijk snel bij het kopje: altijd korting. Dan lees je terug wat het betekent als jij een starterspakket koopt en instapt bij Stampin' Up!

Aan mijn lieve PaperstarS dames en mijn teamleider Jose: Heel erg bedankt voor jullie deelname aan de teammiddag!

Creatieve groet,


Salina*
* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

6 juni open dag
7 juni online open dag
3 oktober creative event!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten