zaterdag 23 mei 2020

Uitnodigingen Open Dag 6 juni!


Ja het was heel veel werk. En ja dat vind ik heel erg leuk!

Ik geniet er echt van om mijn klanten te verwennen met kleine presentjes, mooie kaarten en in dit geval met een hele creatieve uitnodiging. Toen ik het mini albumpje bij Margriet (bijmargriet.com) voorbij zag komen, wist ik dat ik deze wilde maken. Ik had even niet bedacht dat ik er 20 moest maken wanneer ik deze als uitnodiging zou gebruiken, maar ach. Wie wat moois wil..

Zoals beloofd heb ik een kort filmpje gemaakt om te laten zien wat ik er van gemaakt heb.Kom je ook op mijn open dag? Deze vind plaats op 6 juni tussen 10 uur sochtends en 4 uur smiddags. Wil je liever op afstand blijven? Dan kun je op 7 juni de online open dag volgen tussen 11 uur en 1 uur. 


Met uiteraard een BoGo! Buy One, Get One. Ik heb uiteraard een aardig aantal stempelsets en bundels die niet meer actueel zijn na 3 juni van dit jaar. Enkele sets daarvan krijgen een plekje in mijn kast der eeuwige sets ;-). Maar ja, dat kan lang niet met alle sets en daarom ruim ik het liefste zo snel mogelijk op!

Deze sets zijn op de open dag te koop voor de originele prijs. En voor die prijs mag jij producten uitzoeken uit de nieuwe catalogus! Dat is dus gewoon 1+1 gratis!

Daarnaast heb ik meerdere displays van de nieuwe producten. Zo kun je de nieuwe spulletjes zelf ervaren!
Uiteraard met voorbeelden en veel inspiratie.

Even wat regels voor de Open Dag van 6 juni:

- Er mogen maximaal 4 mensen tegelijk binnen zijn (excl mij)
- Zijn er 4 mensen binnen, dan wacht je even in de tuin
- Betalingen kunnen deze dag alleen digitaal
- Kun je niet direct met mobiel bankieren betalen? Dan houd ik de spulletjes even voor je bij en betaal je later die dag via internetbankieren.
- Cadeaubonnen en andere acties buiten de BoGo zijn deze dag niet geldig. 


Op 7 juni laat ik je alle nieuwe spulletjes via de live stream van facebook zien. Dit doe ik via mijn eigen PaperStar* account. Volg je mij nog niet? Klik hier en druk meteen op volgen!

Tijdens de open dag kun je je inschrijven voor de BoGo van de spulletjes die na 6 juni nog open zijn. Je krijgt van mij op 7 juni binnen een bepaald tijdspad toegang tot een afgeschermde facebookpagina waar je even rustig rond kunt kijken. Je geeft je wensen en wensen van je nieuwe lijstje aan mij door en betaald digitaal. 

Uiterlijk 8 juni doe ik alle bestellingen van de nieuwe producten. Uiteraard kun je beide open dagen ook andere wensen qua bestellen doorgeven. 

Nog geen nieuwe catalogus? Geef even een seintje en je ontvangt er eentje van mij!Graag tot ziens op 6 of 7 juni!

Creatieve Groet,

Salina*
* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

6 juni Open Dag
7 juni Online Open Dag
8 juni verzamelbestelling
19 juni Workshop meer voor mannen
3 juli workshop Mini Album 
3 oktober Creative Event


Geen opmerkingen:

Een reactie posten