dinsdag 30 juni 2020

Bonus dagen!


Vanaf 1 juli beginnen de bonusdagen weer! Uhmmm bonusdagen? Jazeker!
Je gaat kortingsbonnen sparen! En deze kun je dan in augustus weer uitgeven... cool! Dat betekent dat je zoveel korting kunt sparen als je zelf wilt. Hoe meer je koopt, hoe meer korting. 
Dus: Voor elke 60,- die je tussen 1 juli en 3 augustus besteedt, krijg je een kortingsbon van 6,-. Deze kun je inleveren op een bestelling tussen 4 en 31 augustus. 

KORTINGSBON UITNODIGING
Deze mag je natuurlijk ook niet vergeten! In de uitnodiging die je hebt gekregen van de OPEN dag zat een heel klein schattig kaartje verborgen... 15% korting op een product naar keuze in Augustus of September! En ja deze mag tegelijk met de kortingscodes gebruikt worden!! Het kan dus zomaar zijn dat je en 6,- korting van je bon en daar bovenop nog eens 15% korting gebruikt om die gave bundel te kopen!

Ik geef je wel alvast een hint.. vanaf 1 september is de grote Embossing- en Stansmachine van Stampin Up! voor jullie te verkrijgen... 15% korting... ? Maar verder zeg ik niks.. ;-)

VERZAMELBESTELLING
Op 6 juli doe ik een verzamelbestelling. Geef dan bij je wensen ook je email-adres door, zo kan ik je de kortingscode toesturen. Voor het inleveren hiervan in augustus ben je zelf verantwoordelijk! Geef je bestelling uiterlijk 6 juli voor 12:00 door. Uiteraard kun je ook online bestellen en dan krijg je je code automatisch toegestuurd vanuit Stampin' Up!

Ik heb vakantie vanaf 20 juli tot en met 3 augustus. Het is in die periode wel mogelijk om via mij bestellingen te plaatsen, je bestelling wordt dan tegen de verzendkosten bij jou thuisgestuurd.


CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

6 juli verzamelbestelling
15 juli Kind & Kit Workshop: Meld je aan
28 augustus eerste live workshop weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten