zondag 28 juni 2020

Chocolate DreamHeb jij de 'Nothing's better than' stempelset en snijmallen al ontdekt?? Een heerlijke set vol met koekjes, koffie, cocktails en chocolade.. wat wil je nog meer? Deze kaart maakte ik volledig met deze set en gebruikte hier ook nog twee snijmallen uit de Well Written snijmallen uit. Wat vind je van de kleurcombinatie?KLEUREN
Voor de chocolaatjes gebruikte ik vier keer dezelfde stempel en door deze iedere keer anders in te kleuren, krijg je het effect van veel verschillende soorten chocolade. Kleuren doe ik het liefste met de stampin' blends. Deze stiften zijn op alcoholbasis en hierdoor kun je de kleuren mooi in elkaar over doen lopen. Ze werken het allerbeste op het normale Whisper White papier en je gebruikt het met inkt op waterbasis. Zoals de classic inkt van Stampin' Up! of de memento tuxedo black. LAAGJES
Doordat de kaart uit verschillende laagjes is opgebouwd, krijg je een luxe uitstraling. Vaak krijg ik dan de reactie: jeetje wat een moeilijke kaart! En toch kan ik je vertellen dat iedereen dit kan!

Stappen:
- Stempel de achtergrond met een neutrale kleur
- Snijd een rechthoek in vellum waarbij alle randen een cm kleiner zijn dan de oorspronkelijke kaart
- Snijd een strook die net zo lang is als de kaart en breed genoeg voor een tekst
- Plak of stempel er een tekst op en versier met, in dit geval, chocolade.

Met zo'n stappenplan ziet het er meteen een stuk makkelijker uit he! Creatief bezig zijn is vooral voor de fun, niet om het moeilijk te maken ;-). 

GEBRUIKTE MATERIALEN


ZELF MAKEN?
Alle producten van Stampin' Up! zijn via mij te koop. Ik kan de producten direct voor je bestellen a 5,95 verzendkosten of je doet mee met een verzamelbestelling en haalt de producten bij mij op zonder verzendkosten. De volgende verzamelbestelling is op 6 juli 2020. Geef je wensen altijd uiterlijk die dag voor 12:00 door.  Je kunt ook in mijn online shop bestellen. Let op dat je daar alleen met Credit Card of Pay Pal kunt betalen.  Klik hier om online te shoppen!

Ik heb vakantie vanaf 20 juli tot en met 3 augustus. Het is in die periode wel mogelijk om via mij bestellingen te plaatsen, je bestelling wordt dan tegen de verzendkosten bij jou thuisgestuurd.


CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

6 juli verzamelbestelling
15 juli Kind & Kit Workshop: Meld je aan
28 augustus eerste live workshop weer!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten