woensdag 17 juni 2020

GRATIS Bundel bij je startpakket!Ja je leest het goed: een GRATIS bundel! Dit is oprecht een heel mooi moment om een startpakket aan te schaffen! Bij een startpakket mag je voor €175,- aan producten uitzoeken en betaal je €129,-. Dat is dus €46,- aan GRATIS producten! En in de maand juni krijg je een bundle naar keus hier nog eens bovenop!

ALTIJD 20% TOT 25% KORTING
Ja dat klopt! Je wordt bij de aanschaf van een startpakket demonstratrice van Stampin' Up!  en dat betekent dat bij elke bestelling die je doet zeker 20% korting krijgt. Wanneer je meer gaat bestellen, misschien wel workshops gaat geven en klanten gaat krijgen, kan dit oplopen tot 25%! Het is helemaal aan jou wat je daarmee doet. Je kunt een echt bedrijfje opbouwen. Maar je kunt ook voor jezelf het startpakket aanschaffen en lekker veel spulletjes voor een hele mooie prijs hebben om te knutselen. Wil je weten wat het inhoudt om demo te zijn? Lees hier meer.GRATIS BUNDEL
Leuk zo'n gratis bundel, maar wat kies je dan? Nou, elke bundel uit de catalogus is te kiezen bij je starterspakket. Heb je al een (dure) favoriet op je lijstje? Zet deze dan dus niet in je starterspakket, maar voeg deze als het gratis exemplaar toe. Zo kan de waarde van je gratis producten zomaar oplopen tot €110,-! Hierboven zie je voorbeelden van enkele prijzige bundels die ook nog eens grote favoriet zijn in de catalogus op dit moment. 

STARTERSPAKKET
En wat stop je dan in je starterspakket? Dat is afhankelijk van wat je op dit moment allemaal al in huis hebt. Het is slim om bijvoorbeeld een snijmachine of stamparatus toe te voegen als je deze basistools nog niet hebt. Memento Inkt, bone folder en een paper snips (schaar) zijn ook onmisbare tools. Heb je dit allemaal al wel? Ga dan een verlanglijstje maken en ga kijken wat je als eerste echt wilt! Dan is het de kunst om precies op €175,- uit te komen. Vind je dat moeilijk? Ik help je graag, dus app of bel me dan! Hieronder zie je een voorbeeld van een prachtig starterspakket. PAPERSTARS
Als je een startpakket koopt wordt je onderdeel van mijn team the PaperstarS! Je krijgt toegang tot meerdere besloten facebook pagina's vol met inspiratie en uitdagingen. Twee keer per jaar een team(mid)dag en een groep dames met dezelfde passie voor knutselen. Als jouw teamleider houd ik je op de hoogte van alle nieuwtjes bij Stampin' Up! en de mogelijkheden die het demoschap met zich meebrengt. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn teamleden te verwennen met kleinigheidjes! Zo probeer ik geregeld een productpakketje te maken waar dan weer een uitdaging uitvloeit. Wil jij dit ook? Aarzel dan niet en schrijf je in. Via deze link: STAP IN - kun je je direct inschrijven en aan de slag! (let op dan mijn naam rechtsbovenaan de pagina staat!). Veel plezier met jouw starterspakket!


CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

19 juni Stampimpressions Blog Hop!
24 juni verzamelbestelling
15 juli Kind & Kit Workshop
28 augustus eerste live workshop weer!
3 oktober Creative Event: MELD JE NU AAN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten