zondag 21 juni 2020

Hiep Hiep...Vrolijk toch? En hoe schattig zijn die letters?? Ik ben al helemaal verliefd. Voor deze kaart heb ik alleen gebruik gemaakt van snijmallen, papier en een basiskaart. De basiskaart die ik gebruikt heb is inmiddels met pensioen gegaan. Helaas heb ik ze dus ook te laat ontdekt. Mocht je dit effect willen maken, kun je natuurlijk ook een kader van folie papier maken.

Zoals ik al zei: alleen maar papier en stansen dus! En wat dimensionals en lijm natuurlijk. Het vrolijke papier uit de playing with patterns suite doet al zoveel voor je kaart, dat je niet veel meer nodig hebt. 


PAPIER HIER
In de catalogus is precies weergegeven welke kleuren en in het papier gebruikt zijn. Zo kun je heel gemakkelijk een pakketje hierbij aanschaffen. Al het kaartkarton (cardstock) is bij mij per vel te verkrijgen. Kijk voor actuele prijzen hier: Papier per vel.

Naast het mooie papier gebruikte ik dus ook de nieuwe Playful alphabet snijmallen. 


LETTERS LETTERS LETTERS
Dit is een supercomplete letterstansen set! Het bevat maar liefst 58 snijmallen. Waaronder de letters van 0 tot en met 9, de 'oe' zoals je hem hierboven ziet, leestekens en ze hebben de letters A, E, I, L, N, O, P, R, S, T er dubbel in gedaan om zo nog gemakkelijker woorden in een keer uit te kunnen stansen. Door de grootte van de letters kun je hele zinnen kwijt op je kaart. Ze zijn namelijk maar 1,9 cm hoog (3/4")

MATERIALEN


EXTRA REWARDS
De volgende verzamelbestelling doe ik op 24 juni. Heb je nu een aardig verlanglijstje en je knutselmaatje ook? Bestel in juni dan vooral samen! Je krijg normaal bij een bestelling vanaf €200,- gratis rewards. Dat betekent dat je voor 10% van je aankoopbedrag direct nog meer spulletjes uit mag zoeken. In juni is het zo dat je vanaf €275,- daarbovenop nog eens €27,- gratis krijgt van Stampin' Up!. Dus bestel je (samen) voor €275,- dan krijg je niet €27,50 maar €54,50 aan gratis producten! Daar kun je een bundel of zelfs meerdere stempelsets voor uitzoeken! Geef je bestelling op 24 juni voor 12:00 door. Dan heb je geen verzendkosten wanneer je je spulletjes bij mij ophaalt. Wil je nu bestellen? Dat kan ook! UPS brengt jouw bestelling direct thuis en daar betaal je €5,95 voor. Geef je bestelling aan mij door of bestel direct online! (klik).  


Geniet van de mooie dag! Fijne vaderdag als je die viert en vier de eerste dag van de zomer!

CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *


24 juni verzamelbestelling
15 juli Kind & Kit Workshop: Meld je aan
28 augustus eerste live workshop weer!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten