zondag 14 juni 2020

In Good Taste


\

Vandaag laat ik jullie de In Good Taste productcollectie zien! 

STRUCTUUR & TEXTUUR
Een collectie met veel patronen en textuur. Die zacht en elegant, maar ook stoer en krachtig kan zijn. 
De complete collectie bestaat uit de stempelset Taste Full touches en bijpassende snijmallen Tastefull labeld. Uiteraard zijn deze in een bundel te verkrijgen waarbij je 10% korting op beide krijgt. De embossingfolder Tastefull Textile maakt een subtiele, zachte structuur in je papier. 24 vellen DSP, dat is dus twee keer zoveel als dat je gewend bent, met foto's van allerlei natuurlijke materialen en structuren. De collectie wordt afgemaakt door schattige houten elementen die op elk project een finishing touch geven. Voeg inkt en cardstock toe en je kunt los! MINIKAARTJES
De kaartjes die ik gemaakt heb zijn bedankkaartjes voor bij de workshoppakketten van 19 juni. Omdat het papier al zo gedetailleerd is, heb je niet veel nodig om je kaartje compleet te maken. 3" (7,6 cm) blijft misschien toch wel mijn favoriete formaat wanneer het om een kaartje gaat. Dit is niet een maat die te versturen is, dus maak ik er vaak een attentie voor bij een verjaardagscadeautje van. Of een bedankje bij bestelling of workshop. Ook maak ik geregeld een doosje met dit soort kaartjes om weg te geven. Doe jij dat wel eens?ZO GEMAAKT
Het kaartje volledig bedekt met designpapier. Met Night of navy de veer uit de Tasteful Touches stempelset gestempeld. Met de stansen uit Whisper White een vaantje gestanst en het grootste rondje gemaakt met Petal Pink papier. Met Balmy Blue inkt is de tekst op het vaantje gestempeld. Als finishing touch een houten element toegevoegd, dit maakt het echt af. En hoe klein het kaartje ook is, het wordt een schattig kunstwerkje. Voor dit formaat kaartjes zijn er ook envelopjes verkrijgbaar en een doorzichtig doosje om ze in te bewaren. Naast de pizzaboxjes (wit en goud) die ik eerder noemde.

MATERIALEN


BESTELLEN
24 juni doe ik weer een verzamelbestelling. Dat betekent dat je mee kunt bestellen zonder kosten. Komt je bestelling boven de €200,- dan krijg je van Stampin' Up! 10% productkrediet gratis en mag je direct bij je bestelling daar nog iets voor uitzoeken. Dan wordt je bestelling uiteraard ook thuisgestuurd. Kom je in de maand juni boven het bedrag van €275,-? Dan krijg je €27,50 gratis van Stampin' Up! om direct nog meer spulletjes uit te zoeken! Je hoeft uiteraard niet alleen voor dit bedrag te bestellen. Zoek een knutselmaatje en bestel samen om zo van dit voordeel te profiteren. 


LOS PAPIER
Wil je deze of een andere productcollectie bestellen? Dan kun je bij mij ook de kleuren papier die passen bij de collectie los bestellen. Zo hoef je niet hele pakken papier aan te schaffen. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat. Aankomende week ontvang ik al het designpapier en zijn de kleine pakketjes te verkrijgen!

Blijf creatief!

CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

24 juni verzamelbestelling
15 juli Kind & Kit Workshop
28 augustus eerste live workshop weer!
3 oktober Creative Event: MELD JE NU AAN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten