woensdag 3 juni 2020

JAARCATALOGUS 2020-2021 LIVE!


Daar issie dan, helemaal nieuw! Klik snel op het plaatje onderaan de pagina als je digitaal wilt bladeren.
Op mijn cataloguspagina vind je alle informatie rondom de catalogus en de beginnersfolder. Ook de link naar de Nederlandse stempelsets is daar terug te vinden.

8 juni doe ik een verzamelbestelling. Eerder bestellen? Geen probleem. De verzendkosten zijn €5,95. Ook kun je online via mijn winkel shoppen. De betaalmogelijkheden zijn dan via Credit Card of Pay Pal. 

Oh ja, papieren exemplaar ontvangen? Kom even langs op mijn open dag op 6 juni. Van 10:00 tot 16:00 laat ik je de nieuwste producten zien en houd ik een heuse BoGo. Hier kun je alles over de open dag nog even teruglezen. Op mijn open dag krijg jij ook de nieuwe catalogus (als je die nog niet hebt ontvangen). Geen tijd? Neem contact op en ik zorg dat een papieren exemplaar bij jou terecht komt!

Veel leesplezier!

Creatieve groet,
Salina

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *6 juni Open Dag
7 juni Online Open Dag
8 juni verzamelbestelling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten