vrijdag 12 juni 2020

Open huis & dankjewelOh wat heb ik genoten van mijn beide open dagen! Wat een opkomst!!
De zaterdag heb ik veel van mijn trouwe klanten live mogen zien. En dat is zo fijn na maanden elkaar niet face to face te hebben gesproken. 

Uiteraard had ik veel voorbeelden van de prachtige nieuwe producten uit de nieuwe catalogus. Want naast heerlijk socializen is dat natuurlijk hetgeen waar men voor komt! Omdat er zoveel nieuws is, wil ik natuurlijk van mijn 'oude' spulletjes af. Spulletjes die niet mee zijn gegaan naar de nieuwe catalogus, maar nog steeds o zo mooi zijn. De lieve klanten hebben hier gretig gebruik van gemaakt.

Bij aankoop van een gepensioneerd product, mocht men voor hetzelfde bedrag iets uit de nieuwe catalogus kiezen. Wauw wat een bestellingen heb ik zondagavond mogen doen. 


Uiteraard maak ik voor iedereen een kleinigheidje bij de bestelling en deze keer zijn dat deze labels geworden. Gemaakt met de nieuwste embossingfolders en designpapier. Welke kleur hoop jij bij je pakket aan te treffen?

Op zondag hield ik ook nog een online open dag. Via facebook live heb ik veel nieuwe producten laten zien. Deze facebook lives heb ik voor je opgeslagen en zijn hieronder te zien! Uiteraard ook op mijn youtube kanaal. Abonneer je meteen als je het leuk vindt.

Wil je weten met welke producten ik de labels heb gemaakt? Klik even op het plaatje hieronder en je wordt doorgestuurd naar mijn spiksplinternieuwe webshop van Stampin' Up! Je kunt hier de producten meteen online aanschaffen, of je geeft het aan mij door. De volgende verzamelbestelling is op 24 juni.


Heb je gezien dat al het designpapier weer in pakketjes bij mij te verkrijgen is? Geef je wensen nu door!

Blijf bezig, blijf creatief.


CREATIEVE GROET,

SALINA

* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

24 juni verzamelbestelling
28 augustus eerste live workshop weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten