dinsdag 23 juni 2020

Punches for lifePUNCHES  - PONSEN -  UITDRUKHULPJE
Misschien wel de meest handige tool uit de collectie van Stampin' Up! De Punch. Of de Pons. Welke naam je dit ook geeft. Het is soms echt een life saver. Je hebt niet altijd zin om de big shot (of nieuwe snijmachine van SU die er op 1 september aankomt!!) erbij te pakken. 

Onze handzame vriendjes helpen met het maken van de beste labels, de mooiste figuren en de handigste tags. Daarom maakte ik dit 'boekje' met alle labels uitgepuncht of uitgeprint. Zo zie je meteen of je tekst in je punch past en welke punches er zijn die je nog kunt verzamelen.


IN EEN OOGOPSLAG
Voor mijn klanten heb ik ook meteen het artikelnummer en de naam bij de punch geplakt. Zo kun je even komen kijken wat je in handen krijgt voordat je een punch besteld. Super handig dus! Voor de punches die ik nog niet in mijn bezit heb, heb ik het plaatje uit de catalogus geprint en in het boekje geplakt. Zodra ik de punch dan wel heb, dan kan ik deze alsnog uit het boekje punchen. 

Ook in de nieuwe jaarcatalogus zijn er nieuwe punches te vinden!! En wat voor punches.. Stampin' Up! heeft dit jaar zichzelf weer overtroffen. Ook zijn er meerdere punches in bundles te vinden en zijn punches uit de mini voorjaarscatalogus meegegaan als bundle! 

NIEUWE PUNCHES OP EEN RIJ
ZELF OOK OVERZICHT
Wil je nu zelf ook overzicht hebben in de punches die je al hebt? De afmeting van het cardstock wat ik heb gebruikt is 3" x 3" (7,6 cm). Aangezien we 37 actuele punches hebben, snijd je 37x zo'n kaartje. Voor de voor en achterkant heb ik DSP gebruikt. Met een perforator maakte ik de gaatjes om het ringetje in te doen. De Ring kan open en dicht waardoor ik met gemak extra kaartjes toe kan voegen (Najaar!) of kan verwijderen, volgend jaar. 

Geen zin om zelf zo'n boekje te maken? Voor €9,50 kun je deze bij mij kopen. Het boekje wordt met de nieuwe In Colors gemaakt! Je geeft aan welke punches je al hebt en die punch ik voor je uit (mits ik zelf de punch heb). De overige plak ik er als een plaatje in, zodat je precies weet welke je nog kunt verzamelen. Andere wensen? Laat het me weten.


Morgen doe ik een verzamelbestelling, wellicht heb jij nog een punch op je verlanglijstje staan? 
Geef je wensen morgen (24 juni) voor 12:00 door en je betaalt geen verzendkosten.

Fijne zonnige dag!

CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *


24 juni verzamelbestelling
15 juli Kind & Kit Workshop: Meld je aan
28 augustus eerste live workshop weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten