vrijdag 19 juni 2020

Something Old, Something New - Stamp Impressions Blog Hop Europe
Welcome, Wilkommen & Welkom bij de Stamp Impressions Blog Hop van de maand juni! For translation, please use the Google Translate widget at the top of the right column of the page.

Het is de maand van de nieuwe catalogus en dat betekent: Heel veel nieuwe spulletjes! Als het goed is kom je net bij Manuela vandaan! Of je bent bij mij begonnen, leuk! Wij willen je met het team deze maand laten zien dat je vooral de 'oude' spulletjes ook niet moet vergeten. En dat ze ook heel goed te combineren zijn met de nieuwe spulletjes. Oude spulletjes bedoel ik mee: alles wat in de vorige catalogus al te bestellen was en nu opnieuw in de nieuwe catalogus mee mag doen. 


MEER VOOR MANNEN
Aangezien het bijna vaderdag is heb ik met twee mannelijke sets gewerkt: Geared Up Garage en de bijbehorende snijmallen & de embossingfolder, lint en slider van de Good World Suite. Mijn project is een gezellig vaderdag cadeau wat vandaag (ja vandaag de 19e) tijdens de online facebook workshop door mijn deelnemers gemaakt wordt!


KAART & CADEAU
Zoals je ziet is het een cadeauverpakking & een kaart in een. De flap die bovenop zit kun je omhoog doen en je persoonlijke boodschap achterlaten. In de verpakking past een heerlijke reep chocolade! Dit hoeft dus niet alleen een mannen cadeautje te zijn... Tover je verpakking met wat andere kleuren en versieringen om en je hebt voor iedereen die van chocolade houdt een perfect cadeautje!


IN COLORS
Als basis heb ik de nieuwe In Color Cinnamon Cider gebruikt. Heb jij de nieuwe In Colors al eens goed bekeken? Heldere trendy kleuren te combineren bij heel veel van de nieuwe en oude producten! In deze blog (klik!) laat ik je all nieuwe In Colors zien. Ik ben er in iedere geval helemaal weg van. Vooral omdat het deze keer kleuren zijn die voor mannen en vrouwen heel goed toe te passen zijn!

MATERIALEN

VERDER HOPPEN
Hopelijk heb je weer heerlijk inspiratie opgedaan bij mijn project voor deze maand. Als het goed is kom je bij Manuela vandaan. Wil je verder hoppen? Druk dan op de NEXT button en je komt bij Rosalien uit. Veel inspiratie en hopplezier gewenst! Enne... laat een berichtje achter in de comments, dat vinden we allemaal leuk!VERZAMELBESTELLING
24 juni doe ik een verzamelbestelling. Hiermee heb je geen verzendkosten wanneer je je pakket bij mij ophaalt. Wil je direct bestellen? Dat kan. De verzendkosten zijn €5,95. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling aan mij door te geven of zelf online te shoppen in mijn winkel. Klik hier om direct online te shoppen! Blijf bezig, blijf creatief!

CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *


24 juni verzamelbestelling
15 juli Kind & Kit Workshop: Meld je aan
28 augustus eerste live workshop weer!

2 opmerkingen:

  1. Great idea! I think I should use this imbossing folder as soon as possible...
    xo, Martina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi project Salina! Deze set blijft leuk om te gebruiken voor mannen! xx

    BeantwoordenVerwijderen