woensdag 19 augustus 2020

Flower Power! Stamp Impressions Europe Blog Hop!


Welcome, Wilkommen, Bienvenue en Welkom tot the international Blog Hop of the Stamp Impressions Europe team! The blog will continue in Dutch, for translation: go to the translation tool at the upper right side of the website. 

FLOWER POWER
En vandaag willen we jullie vrolijk maken! Een blog hop vol met bloemen!! En ik laat jullie vandaag een lijstje zien die je zelf met bloemen kunt vullen... het leukste is: dit is de workshop van volgende week! Voor deze projecten kun je een projectpakket aanschaffen en via facebook live of later een besloten you tube filmpje de workshop bekijken. 


IN EEN LIJSTJE
Het lijstje ga je helemaal zelf maken met cardstock. Het grappig is dat het lijstje geen achterkant heeft en dat is meteen ook de truc! Hierdoor kun je eindeloos variƫren met 3D projecten in je lijstje..


VERKREUKELDE PIOENROOS
Een van de achtergronden is de nieuwe pioenroos van de Peony Garden suite. Wat een beauty is dat! Je bouwt deze helemaal op uit vier gestanste vormen. Met een sponsje heb ik de onderste blaadjes een accent gegeven. Om de bloem nog meer te laten leven, is hij een beetje verkreukeld. 


PETAL PINK ASTER
Zelf vind ik deze achtergrond het mooiste. Hij is clean door de twee tonen, maar wel heel vrolijk met de mooi gevormde asters. De bloemen zijn gemaakt met de Perennial Flower Punch. Hoe? Kom mijn workhop live of online volgen en ik leg het je stap voor stap uit!

SCHATTIG
De schattigste achtergrond vind ik degene die je hieronder ziet. De kleine bloemetjes met een simpel patroon geven een lieflijk tafereeltje. In het midden heb ik een wit stipje gezet met de permanent witte marker. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om kleine diamantjes in de hartjes te gebruiken ;-)


MATERIALEN
Ik laat je hier de materialen, even zonder het papiergebruik, zien. Deze zijn eventueel bij de workshoppakketten aan te schaffen. In het workshoppakket krijg je de gestanste en gepunchte figuren al bij. Stempelen en alles wat met inkt gedaan is, kun je met je eigen spullen doen. Het workshoppakket kost €14,50 excl verzenden en €18,50 incl verzenden (brievenbusdoosje). Meld je aan via salina@paperstar.nl of stuur me een appje op 06-12842600.HOP JE MEE?
Als het goed is kom je zojuist bij Miranda van Atelier Negen vandaan. Wanneer je op onderstaande button klikt, kom je uit bij Sigrid - Sigrid's Kreative Art!We vinden het allemaal leuk als je een reactie achterlaat wat je ervan vindt! En wil je meer van mijn blogs ontvangen, abonneer je dan! Vul je e-mailadres in bovenaan de pagina en krijg als eerste het laatste nieuws. 

CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

24 augustus verzamelbestelling
1 september: Nieuwe stampin' Cut & emboss machine (groot) beschikbaar voor klanten!!
27 augustus eerste online workshop weer.
28 augustus eerste live workshop weer!

3 opmerkingen: