vrijdag 28 augustus 2020

Hoera! Nieuwe Snij en Embossmachine van Stampin' Up!

 


We hebben er echt even op moeten wachten, maar vanaf 1 september is het zover: De nieuwe Stampin' Cut & Embossingmachine is te bestellen voor jou! Als demo heb ik afgelopen maand al de kans gekregen om hem te kopen en uiteraard heb ik dat ook gedaan #wilalleshebben. 

DAG BIG SHOT
En wat een fijn ding is het zeg. Mijn big shot deed het echt nog wel prima. Maar het was niet meer dan prima na bijna 5 jaar trouwe dienst. Zeker met de workshops erbij wordt hij intensief gebruikt en nu ik deze nieuwe kanjer heb, merk ik eigenlijk pas hoe klaar de oude vertrouwde big shot was.


BIG BEAUTY
Kijk nou toch wat een sjiek ontwerp! De kleine snij en embossingmachine is helaas door productieproblemen vanwege COVID-19 nog niet leverbaar. Dat betekent niet dat we niet optimaal genieten van haar grote zus! Met de inklapbare platen en handig hendel sleep je deze beauty overal in huis mee naartoe. Ze glijdt niet weg en heeft een stevige grip bij draaien. 

COMPLETE PLAATJE
De embosmachine komt bij je thuis met de basisplaat(1), snijmallenplaat (2), 2 doorzichtige snijplaten (3) en de speciale plaat voor 3D embossingfolders. Een compleet plaatje dus ;-).

De magnetische plaat is op dit moment nog niet leverbaar. Helaas ondervindt deze dezelfde problemen als de kleine zus. Je koopt de nieuwe machine voor €145,- en krijgt dus die vier platen bovengenoemd erbij. Mocht het zijn dat je doorzichtige platen na verloop van tijd (en dat is bij iedereen verschillend) echt op zijn. Omdat ze zacht worden waardoor de snijmallen erin blijven of omdat je niet zo consequent ze om hebt gedraaid en er nu een fruitschaal van kunt maken; dan kun je twee nieuwe voor €13,50 aanschaffen. 

LEUKE ACTIE
En nu komt er iets leuks! Ik zou ik niet zijn als ik niet een leuke actie zou hebben bij aanschaf van de machine! En deze actie geld tot het einde van het jaar. Niet in combinatie met andere kortingen etc....

KIES JE FAMILIE
Je  een kleurenfamilie (de neutrals, regals, brights of subtles) kiezen en daar krijg je van elke kleur 1 vel cardstock. Wil je het liefste de in Colors? Dan krijg je van de in colors van dit en vorig jaar elk 1 vel. Daarnaast krijg je een heel pakje foam sheets cadeau!! Hiermee hoef je niet meer je dimensionals in kleine stukjes te knippen omdat je meteen met je snijmal het kussentje uitdraait! Zó ideaal! 

KORTINGSBON
Heb jij je kortingsbon van 15% van de open dag in juni nog? Dan is dit het moment om deze in te zetten! Helaas geldt bovenstaande actie dan niet. Je krijgt wel een prachtige korting op deze prachtige machine!

MACHINE IN BEELD
Graag laat ik je dit youtube filmpje nog zien over de machine waar ik zo lyrisch over ben! Stuur me een mailtje om te bestellen (salina@paperstar.nl) of app me en ik maak het voor je in orde. Vanaf.1 september kan ik deze voor je bestellen. 
CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

7 september verzamelbestelling
1 september: Nieuwe stampin' Cut & emboss machine (groot) beschikbaar voor klanten!!
18 september workshop: No line watercoloring

Geen opmerkingen:

Een reactie posten