maandag 31 augustus 2020

Instap ACTIE!

 


Van 1 september tot en met 30 september heeft Stampin' Up! een hele mooie instapactie. Ze willen jou namelijk helpen om meteen ook een eerste workshop te laten geven. 

Of direct een mooie stapel kaarten maken die je kunt verkopen of versturen.. net wat jij ermee wilt doen!


GRATIS EXTRA PRODUCTEN
Alle producten die jij hierboven ziet krijg je GRATIS bovenop je starterspakket. En wist je dat je bij je starterspakket ALTIJD al een flink korting krijgt? Wanneer je een starterspakket koopt bij Stampin' Up! dan wordt je ook een demonstratrice. Je wordt onderdeel van de Stampin' Up! familie en krijgt de kans een centje (bij) te verdienen met de verkoop van materialen en workshops.

HOE WERKT DAT DAN
Uiteraard kun jij (en zijn er vele met jou) ook gewoon de producten voor jezelf aanschaffen. Als demo van Stampin' Up! krijg jij namelijk minimaal 20% korting op alle producten. Ik zeg minimaal, want wanneer je langer demo bent en het je lukt om een bepaalde omzet te halen, dan kan dit zelfs 25% worden. 

Een starterpakket kost €129,- en je mag voor €175,- aan producten uitzoeken. Daarnaast krijg je een stapel catalogi om aan je eerste potentiĆ«le klanten te geven. Normaal krijg je die niet gratis, dus dat is meteen een steuntje in de rug. 

Naast dat mooie starterspakket waarbij je dus al voor €46,- aan gratis producten uit mag zoeken krijg je in de maand september ook nog:5 EXTRA PRODUCTEN
Je leest het goed: 2 EXTRA stempelsets GRATIS, een velletje strassteentjes en 2x 8 pakketjes om 8 kaarten mee te maken! Meteen een workshop voor handen! Als is het maar met je knutsel maatjes natuurlijk. Benieuwd wat je met deze producten kunt maken? Hieronder heb ik twee filmpjes voor je klaarstaan zodat jij kunt zien wat je met deze cadeautjes kunt doen.

Wil je eerst lezen wat dat demoschap nou eigenlijk inhoudt en wat allemaal wel en niet kan? No worries. Het is niet heel spannend en je zit NERGENS aan vast. Het is helemaal aan jou of je demo blijft of niet. Lees hier meer! Klik.


Queen Anne's Lace Stempels
So much love stempelsTHE PAPERSTARS
Wanneer jij als demo instapt, dan kom je in mijn team 'The PaperstarS' terecht! Een groepje gezellige dames met 1 doel: fijn knutselen. Genieten van de mooie prodcuten van SU en elkaar op z'n tijd uitdagen. Daarnaast kun je aan mij als jouw teamleider alle vragen stellen die in je opkomen en help ik je zo goed mogelijk om jouw doel te bereiken. Ook als dat doel is om gewoon lekker voor jezelf te knutselen.

Vind je het nog spannend? Heb je vragen? Ben je nog twijfelend? Bel me gerust of stuur een mail naar salina@paperstar.nl. Geloof me, geen vraag is te gek. 
Leuk om jou te mogen verwelkomen in mijn team! Wil je gewoon nog even wachten? Geen punt, bestellen kan altijd. Deze actie is alleen de maand september geldig, maar het starterspakket geeft altijd €46,- aan gratis producten! Dus instappen is elk moment leuk! 

Hele fijne week gewenst!

CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

1 september verzamelbestelling
1 september: Nieuwe stampin' Cut & emboss machine (groot) beschikbaar voor klanten!!
18 september workshop: No line watercoloring


Geen opmerkingen:

Een reactie posten