dinsdag 25 augustus 2020

Maak het verschil

 

Making a difference trimming the town

Elk jaar heeft Stampin' Up! meerdere goede doelen waar zij hun nek voor uitsteken. Zo hadden ze vorige jaar in de najaarscatalogus de stempelset 'Nature's beauty' met een schattig hertje en klein konijntje. Een deel van de opbrengst van die set ging naar organisaties voor geestelijke gezondheid.

Dit jaar is de stempelset waar jij het verschil mee kunt maken:  Coming Home. Een stempelset met huisjes, boompjes en een autootje. Van de €22,- die de set kost, gaat €3,- naar organisaties die zich inzetten voor adoptie, pleeggezinnen en onvruchtbaarheid. Of je de stempelset in een bundle of los koopt, beide gevallen wordt deze donatie namens jou gedaan. Maakt de set nog een beetje leuker he?

Trimming the town Stampin' Up!

BIJPASSENDE SNIJMALLEN
Bij deze set zijn bijpassende snijmallen gemaakt. Je vraagt je met de makkelijke rechte lijnen die goed te knippen zijn bijna af waarom. Nou vooral voor mensen zoals ik: die een hekel hebben aan knippen ;)
Ik heb al wat met de set gespeeld en als je goed hebt opgelet, heb je het papier ook voorbij zien komen in de 2e sneek peak van het creative event!

Trimming the town Stampin' Up!

SCHATTIGE FIGUREN
Dit is toch ontzettend schattig? Het gekleurde boompje en huisje heb ik uitgesneden met de bijpassende snijmallen. De afbeeldingen zijn ingekleurd met de stampin' blends. Het is een heel simpel kaartje en dat is wat het in mijn ogen ook leuk maakt. De eenvoud van de stempelset. 

Dit kevertje heeft ook mijn hart gestolen. Ik heb de hele achtergrond met autootjes gestempeld en er eentje apart gestempeld, ingekleurd en uitgestanst. Daarna met een dimensional (foamkussentje) op een van de eerder gestempelde autootjes geplakt. 

trimming the town


MATERIALEN
Hieronder vind je de producten die bij de suite van deze stempelset passen. Het maakt dus niet uit of je deze stempelset los of als bundel koopt: er wordt sowieso €3,- namens jou aan het goede doel gedoneerd!

Ook heb ik de kaarten erbij gezet die ik als basis voor de blauwe kaart hierboven heb gebruikt. 

MAANDAG = BESTELDAG
Elke maandag doe ik een verzamelbestelling. Wanneer je je bestelling voor maandag 12:00 doorgeeft, dan ben je op tijd! Ben je de enige die bestelt? Dan betaal je de helft van de verzendkosten. Bestelt er nog iemand met je mee? Dan betaal je geen verzendkosten! Ik laat het je uiteraard altijd tijdig weten.

CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

31 augustus verzamelbestelling
1 september: Nieuwe stampin' Cut & Emboss machine (groot) beschikbaar voor klanten!!
28 augustus eerste live workshop weer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten