dinsdag 4 augustus 2020

Minicatalogus Augustus - December


Terwijl ik dit schrijf, zit ik in de stacaravan in Italië in de airco. Buiten vallen de krekels om van de hitte en ik ga jullie vertellen dat de nieuwe kerstspullen van Stampin' Up! vanaf nu beschikbaar zijn... hahah.

NIEUWE EN TERUGKERENDE PRODUCTEN
De nieuwe mini catalogus Augustus - December is een plaaaatje! Ook deze editie van de seizoenscatalogus staat vol met nieuwe producten, prachtige voorbeelden en ideeën wat je ermee kunt maken. Ook zijn er producten uit de vorige najaarscatalogus die terug zijn gekomen. All time favourites!

SAMEN DELEN VAN PAPIER
Bij deze catalogus kun je ook weer meedoen met de Samen papier delen. Hier heb ik al het papier en de prijzen per pakketje voor je op een rij gezet. De pakketjes voor het samen papier delen van deze catalogus zijn iets groter dan die van de jaarcatalogus. 

CREATIEF EVENT
Uiteraard worden meerdere van deze producten ook door mij gebruikt in de projecten voor het Creatief Event op 3 oktober in het HelvoirThuis. Heb jij je al aangemeld? Ik heb nog enkele plekken vrij. 
NEDERLANDSE SETS
Ook in deze catalogus heeft Stampin' Up! rekening gehouden met de Nederlandse stempelaar! Er zijn twee nieuwe stempelsets uitgekomen. Beide stempelsets zijn onderdeel van een Suite en een Bundle, je kunt dus een compleet Nederlands geheel maken! Klik op de plaatjes voor de uitvergroting.BLADEREN MAAR
Voor nu wens ik je veel bladerplezier (klik op het plaatjes van de catalogus)! Wil je graag een papieren exemplaar ontvangen van deze catalogus, stuur me een berichtje!

MAANDAG BESTELDAG
Elke maandag is het besteldag bij PaperStar* je betaalt geen verzendkosten wanneer er naast jou nog iemand besteld. Ben je alleen? Dan delen we de verzendkosten. Geef mij op maandag voor 12:00 je wensen door en vaak heb je dezelfde week je spulletjes al binnen. 

PRAKTISCH
Nog even praktisch: De mini-catalogus Augustus - December loopt van 4 augustus 2020 tot en met 4 januari 2021. Het kan voorkomen dat in de laatste weken van de geldigheid van de catalogus producten uitverkocht raken. Wil je graag iets hebben, wacht hier dan nooit tot het einde mee. 

CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

10 augustus verzamelbestelling
1 september: Nieuwe stampin' Cut & emboss machine (groot) beschikbaar voor klanten!!
27 augustus eerste online workshop weer.
28 augustus eerste live workshop weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten