maandag 3 augustus 2020

Sneak Peek Creative Event!
Over 2 maanden is het al zover! Het Creative Event in het HelvoirtHuis! Heb jij je al aangemeld? Of twijfel je nog of je dit wilt doen?? Dan ga ik nu je twijfel weghalen met een leuke sneak peek. De foto's die ik je laat zien zijn van het grootste project van de dag...

Uiteraard is dit niet de enige sneak peek die ik je laat zien. Wel wil ik je meegeven dat opgeven voor het event mogelijk is tot en met 3 september. Er is eventuele uitloop, maar ik kan nog niet garanderen hoeveel dagen dat deze is...
EN?? Dit ziet er toch wel heel spannend uit, vind je niet?? Meld je hier meteen aan voor jouw deelname aan het event. De plekjes zijn beperkt vanwege de richtlijnen van het RIVM. 

Morgen gaat de nieuwe minicatalogus Augustus - December live! Daar staat het prachtige papier in wat ik voor dit project heb gebruikt. Morgen doe ik ook een extra verzamelbestelling ivm deze prachtige catalogus. Geef voor 12:00 je wensen door en je betaald geen verzendkosten.

Tip gerust iemand waarvan jij denkt dat deze deel moet nemen aan het event!

Tot snel,

CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

4 augustus verzamelbestelling
27 augustus online workshop!
28 augustus eerste live workshop weer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten