vrijdag 21 augustus 2020

Sneak Peek Deel 2: Creative Event!

 De grote dag komt steeds dichterbij! Zaterdag 3 oktober het creatieve event in het HelvoirtHuis in Helvoirt! De aanmeldingen druppelen binnen en ik heb er alle vertrouwen in dat het een geslaagde dag wordt. Er zijn nog enkele plekjes, dus heb je nog vriendinnen, familie, collega's.. of wie dan ook die ervan houdt om creatief bezig te zijn? Laat ze zich dan nu aanmelden voor een dag vol creativiteit en gezelligheid!

En dan nu waar je uiteraard op zit te wachten: Sneak Peek nummer 2!


Zoals je ziet gaan we ook met het winterthema werken... leuk leuk leuk!
Heb je nog vragen? Stuur me een appje op 06-12842600 of bel op dat nummer. 
Je kunt me ook altijd mailen op salina@paperstar.nl

Vind je het spannend ivm Corona? Ik heb het aantal mogelijke aanmeldingen gereduceerd van 35 naar 24 zodat je goed afstand kunt houden. Ik zorg voor schone materialen en door de dag heen maak ik ook alles schoon. Daarnaast krijg je een lijstje met materialen die je zelf mee kunt nemen (geen paniek als je die niet hebt) waardoor er minder spulletjes gedeeld hoeven te worden. 

Mocht er onverhoopt een maatregel komen dat het event niet live door kan gaan, dan is hier inmiddels een oplossing voor die ik dan ook kenbaar zal maken. Hoe dan ook beloof ik jou een heerlijk creatieve dag!

CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

24 augustus verzamelbestelling
1 september: Nieuwe stampin' Cut & emboss machine (groot) beschikbaar voor klanten!!
27 augustus eerste online workshop weer.
28 augustus eerste live workshop weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten