zaterdag 19 september 2020

Fun Folds! Stamp Impressions Europe Blog Hop

 


Welcom to the new international bloghop of September! The team of Stamp Impressions Europe has some fun folds for you! The blog wil continue in Dutch; to translate: pick your language in the translate tool at the right side of this page. 

Vandaag laat ik jullie een bijzondere fun fold zien. En niet omdat de fun fold zo bijzonder is, wel omdat het met een pakketje is gemaakt wat mijn PaperstarS ladies ook hebben gekregen! Daar later meer over.

Nu eerst de kaart die ik voor je heb vandaag...


HERFST
Ja hoor, de herfst is weer daar. De zachte temperaturen, veranderen van kleuren in de natuur, af en toe heerlijke onstuimige wind.. ik houd ervan! Dus heb ik voor deze fun fold de bundel Gather Together gebruikt. Prachtige blaadjes en lieve teksten.


VERRASSINGSPAKKETJE
Deze fun fold is heel simpel en tegelijk indrukwekkend. Het is namelijk niet meer dan een sneetje maken in je kaart om tot dit ontwerp te komen. Ik heb het mezelf deze keer toch iets moeilijker gemaakt om dat ik mezelf heb beperkt tot een pakketje.

Elk kwartaal krijgen de dames in mijn team een pakketje met spulletjes om een creatie van te maken met materialen die zij zelf toevoegen. De uitdaging is om alle spulletjes te gebruiken en daarna te delen in onze eigen facebookgroep en hun eigen social media. Wil jij dit ook? Check dan de gave aanbieding van September: extra stempelsets bij je starterspakket šŸ’›


VERSCHILLENDE LAGEN
Wat zou jij met bovenstaand pakketje maken? Ik wist dat ik meteen met allerlei reliƫfs en texturen wilde werken. Dat prachtige geborstelde glanspapier en het vellum lenen zich er perfect voor! Uit het vellum heb ik de blaadjes van de Gathered Leaves snijmallen gesneden. Daar wordt direct ook een blaadjes patroon in geduwd!

Het geborstelde glanspapier heb ik met de Old Paper Embossingfolder bewerkt. Een van mijn grote favorieten uit de jaarcatalogus. Om nog een bijpassende touch te geven heb ik hier en daar de Elegant faceted gems uit de peony garden suite gebruikt. Die gezellige roze, witte en doorzichtige diamantjes. 


MATERIALEN
Graag laat ik je zien welke materialen ik gebruikt heb om deze herfstkaart te maken. Laat je niet overweldigen en kies de materialen die bij jou passen! Elke maandag doe ik een verzamelbestelling, stuur me een berichtje wanneer je graag iets van je wensenlijstje afstreept.HOP TILL YOU DROP
Hopelijk heb ik je weer van inspiratie mogen voorzien! Voor nog meer inspiratie hop je door naar Sigrid Joch van Sigrids Kreative Art door op de 'next' knop te drukken. Als het goed is kom je bij Martina van  Tina's Bastelecke vandaan. Klik hier als je graag nog even terug wilt!


Laat je een berichtje achter? Dat vinden we allemaal gezellig.

Ik wens je een prachtig weekend

CREATIEVE GROET,

SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

21 september verzamelbestelling
3 oktober Creative EventAanmelding gesloten!


 


6 opmerkingen: