maandag 19 oktober 2020

Box Up! Stamp Impressions Europe Blog Hop


 Welkom, Wilkommen, Welcome, Bienvenue! to a new Stamp Impressions Blog hop. For you own language: use the translation tool at the upper right area of my blog. This blog will continue in Dutch.

Wat leuk dat je weer meeleest en meehopt bij de nieuwe bloghop van oktober. En zoals je hierboven uit de banner al op kunt maken: we hebben doosjes gemaakt!

Tijdens het eerste Creative Event van PaperStar maakten de deelnemers 3 doosjes en vandaag laat ik er eentje zien. Een van mijn favorieten door het verrassingseffect...Te leuk dit toch?? En je kunt het helemaal zelf maken. De workshop voor dit doosje is nog steeds beschikbaar. Je koopt of alleen de workshop (verborgen link op youtube) of de workshop met het totaal pakket aan materialen erbij. Lees hier er meer over!

De suite die ik ervoor gebruikt heb is the Guiled autumn uit de najaarscatalogus. Toch echt mijn grote favoriet van dit jaar. Ik ben sowieso gek op de kleuren van de herfst en heb om de een of andere reden een zwak voor blaadjes en pompoenen...


Het doosje heeft een handige dikte waardoor het zelfs door de brievenbus kan. Het is dus ook superleuk om zo'n verrassing naar iemand op te sturen! Denk aan een uitnodiging. Of een doosje waarbij de springboxjes versiert zijn met foto's.


Het fijne aan deze suite is dat alles weer heerlijk op elkaar aansluit. Lint, versieringen, papier, stempels & bijpassende punches. Extra heb ik de Fancy tag topper gebruikt om de bijpassende labeltjes te maken. 


Hieronder vind je welke materialen ik gebruikt heb om dit geheel te maken. Wil je zelf iets van deze of andere materialen bestellen? Dat kan! Ik bestel elke maandag bij Stampin' Up! Kom je je bestelling halen, dan betaal je geen verzendkosten. Scroll je ook nog even naar beneden naar mijn blog hop teamleden? 
Als het goed is kom je bij  Fanny, Handmade by Fanny, vandaan. Wanneer je door wilt hoppen, klik je op de onderstaande button en kom je uit bij Yvonne - The Creative TeacupLaat een reactie achter, dat vinden we leuk!

tot de volgende,

CREATIEVE GROET,

3 opmerkingen:

 1. Wat een schatteke is dit! Te Leuk!
  Ik houd ook erg van de herfstkleuren. Deze serie is echt heel prachtig! Daar raak je niet gauw mee uitgespeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi gedaan met dit DSP, daar wordt je blij van als je dit krijgt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a nice box! It has been on my list for months now - I think I really should try it out.
  xo, Martina

  BeantwoordenVerwijderen