dinsdag 6 oktober 2020

Creative Event: Wat was het gaaf!

 


WAUW!

Ja echt, dat heb ik denk ik wel meerdere keren tegen mezelf gezegd op de dag van het event. Wat was het ontzettend gaaf. De lieve enthousiaste dames, de projecten die omarmd werden en allemaal op eigen manier gemaakt werden, de lol die iedereen had en de serene rust die er soms heerste van opperste concentratie.

In alle vroegte  had ik de beste hulp die ik me kon wensen!


Om kwart over tien (en sommige al wel eerder) kwamen de meeste ook echt binnen. Inloop was ook vanaf die tijd, begin om 10:30. De eerste zochten aarzelend een plekje en de vertrouwde workshopklanten kletsten er al vrolijk op los.

De leeftijden van de deelnemers liepen ver uit een. De jongste was 21 en de oudste bijna 80! Hoe gaaf is dat. Echt alle leeftijden bij elkaar brengen door een gezamenlijke hobby. De oudere generatie had iets meer begeleiding nodig en dat maakte het ook extra leuk. Ze leerden nog nieuwe dingen namelijk. 


Ondertussen ontving ik ook van de deelnemers thuis de meest leuke en uiteenlopende foto's! De vier dames hadden zich via Zoom verenigd en knutselden er vrolijk mee op los. Zo leuk om te zien!


Voor de dag zelf had ik de samenwerking opgezocht met Suze Bonnema - Creatief Duo. Zij is, net als ik, een demo van Stampin' Up! en woont in Friesland. Het was dus echt een ideale combinatie omdat we samen van alles konden bedenken zonder dat we concurrenten van elkaar zijn. We hebben om 14:00 die middag ook nog een live verbinding met elkaar gezocht via Instagram en bij beide locaties spatte het plezier er vanaf! Kijk dit hier terug!

De drie projecten die we samen voor hadden bereid zijn de volgende. Binnenkort deel ik de projecten wat meer uitgebreid, zodat je een kijkje kunt nemen in wat de deelnemers gemaakt hebben. 

Project 1: Pop-up doosjeProject 2: BoekdoosProject 3: LabeldoosjeWil jij deze projecten ook maken? Dat kan nog steeds! De projecten zijn samen voor €47,50,- te koop (excl verzending). Je krijgt voor elk project een uitgebreid pakket met materialen en toegang tot de online workshop via YouTube. Liever los? De workshops kosten €16,50 los excl verzenden.

Alledrie 3D projecten. Ondanks dat het wereldkaartmaakdag was op 3 oktober, hebben we geen een kaart gemaakt!  Stuur jij deze week ook nog kaarten? Laat me weten hoeveel! Stampin' Up! heeft het doel gesteld om met alle demo's en haar klanten 60.000 kaarten te versturen deze week. Ik geef graag aan het eind van de week door hoeveel wij er samen hebben verstuurd!

Door het fantastische succes heb ik nu alweer 12 inschrijvingen voor het volgende event! Deze vindt plaats op 6 maart 2021 en wederom in het HelvoirThuis natuurlijk. Met het feit dat ik al 12 inschrijvingen heb, betekent dat dat ik geen early bird tickets meer weg te geven heb... Uiteraard heb ik nog wel plekjes aan tafel! Aanmelden voor het event kan via de speciale Event Pagina (klik!).

Ben je er ook bij de volgende keer?!

CREATIEVE GROET,


SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

1 okt -30 okt 15% korting op geselecteerd DSP
30 oktober online workshop texturen: schrijf hier in!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten