zondag 22 november 2020

24 uurs SALE: 10% op bijna alles...

 YES! Er komt weer een SALE aan! En wel op  dinsdag 24 november. Deze keer kun je (bijna) alle producten uit de jaarcatalogus bestellen met 10% korting! Hieronder staan de producten die uitgesloten zijn van deze actie. Dus er is heel veel wel mogelijk! 

Geef je je wensen op 24 november voor 16:00 door? Dan zorg ik dat er die dag nog besteld wordt uiteraard. En omdat ik die dag om heb gedoopt tot mijn verzamelbestelling dag, betaal je geen verzendkosten wanneer je je spulletjes bij mij op komt halen. 

Direct winkelen op 24 november? Klik hier om naar mijn webshop te gaan. Je kunt hier met paypal of creditcard betalen en betaald 5,95 verzendkosten. Je pakket wordt uiteraard door UPS netjes bij jou thuis gebracht. 

Dus in plaats van aanstaande maandag is het aanstaande Dinsdag besteldag! Geef je bestelling door via de app, mail of stuur me een berichtje op facebook. 


CREATIEVE GROET,


SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

22 november gratis facebook live workshop
20 nov ONLINE KERST workshop beschikbaar: Bestel hier
Geen opmerkingen:

Een reactie posten