donderdag 19 november 2020

Blog Hop Stamp Impressions Europe: Get Inspired


Welcome! Wilkommen! Bienvenue! Welkom!
To the international Stamp Impressions Blog Hop. This blog will continue in Dutch. If you want to keep reading in your own language: please select yours at the rightside of the page.

Vandaag inspireren we je met een kleurencombinatie. Of ook wel genoemd: Color Combo!
Ieder heeft een eigen project gemaakt en dat is wat dit thema leuk maakt. Je krijgt mega veel inspiratie zowel in vorm als in kleur van het project. Hieronder zie de je gebruikte kleuren:
 

So Saffron - Whisper White - Very Vanilla - Mossy Meadow - Old Olive - Smoky Slate

Zelf vind ik het een prachtige combinatie en had ik meteen een idee! Heel eerlijk... ik heb geen vanille gebruikt.. oeps. In mijn hoofd passen whisper white en very vanilla niet op een project samen. Ja ik weet het, iets met belemmerende overtuigingen, haha. Scroll snel verder voor mijn project!


Tadaa! Ik heb de heerlijke dwergen uit de kast gehaald. Deze 'Gnomes' zijn werkelijk om op te vreten. En het is een hele betaalbare stempelset die heel erg veelzijdig is. Ik heb werkelijk alleen deze stempels gebruik en geen andere. En dat is voor mijn doen heel wat. 


Dit schattige vrouwtje mocht op de voorkant van mijn gouden pizzadoosje. De pizzadoosjes zijn een favoriet van mij als het gaat om kleinigheidjes meenemen wanneer je bij iemand op bezoek gaat. Ik weet het, dat kan nu even niet. Alleen denk om: de pizzadoosjes zijn van een dikte en grootte dat ze prima door de brievenbus passen! Wie ga jij dit doosje gevuld met kaartjes of andere leuke dingen cadeau geven? 


Per kaartje heb ik verschillende technieken gebruikt. Op het moment werk ik veel met embossingfolders. Door mijn workshop texturen (nog steeds online te verkrijgen!) heb ik ze weer helemaal teruggevonden. Het geeft makkelijk een leuke achtergrond zonder dat het te druk wordt. En je ziet direct dat er binnen de najaarscatalogus verschillende producten prima te combineren zijn.


Uiteraard maak je het geheel af met envelopjes. Deze mogen niet kaal blijven! Dus stempel er simpel het dwergje op wat erbij past. Ik geloof dat ik dit zelf het leukste kaartje vind. En de techniek is zo makkelijk! Dit zijn gewoon strookjes van een half inch bij 3 inch geplakt op het basiskaartje. En klaar is Klara.

MATERIALEN
Wil je de kaartjes wat beter in detail zien? Check mijn insta of facebook voor alle resultaten. Hieronder laat ik je zien welke producten ik heb gebruikt. Het is een groot project, dus schrik niet van het aantal producten. Je komt al heel erg ver met Whisper White, een stempelset en pizzadoosjes ;-). Het papier wat ik gebruikt heb, staat niet in onderstaand overzicht. Dat spreek voor zich toch?GRATIS WORKSHOP
Aanstaande zondag 22 november heb ik een gratis workshop op mijn facebookpagina van PaperStar. Ik kom om 13:00 live en je kunt lekker mee knutselen! Check mijn site en het evenement voor de spullen die je erbij kunt pakken. En nee, je hoeft geen mega knutselvoorraad hiervoor te hebben. We maken 8 kerstkaarten, dus je kunt daarna 8 mensen blij maken. 

Wil je toch een pakketje? Dat kan, wanneer je deze uiterlijk zaterdag bij mij ophaalt, heb je deze nog voor de gratis workshop. Anders wordt het erna en kun je uiteraard de workshop nog terugkijken. Mail me op salina@paperstar.nl mocht je toch graag een pakketje willen. 

HOP DOOR!
Hop je nog lekker verder naar mijn andere teamleden? Als het goed is kom je bij Miranda - Atelier Negen vandaan. Wanneer je hieronder op de knop duwt, dan komt je op de blog van Yolanda - Attelyootje. Veel plezier!
Elke maandag is het besteldag! Wil je je spullen voor de kerst binnen hebben, bestel dan uiterlijk maandag 7 december! Geef je wensen voor maandag 12:00 door en je heb zsm je spulletjes in huis. 

Voor nu veel hop plezier en tot snel!

CREATIEVE GROET,


SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

22 november gratis facebook live workshop
20 nov ONLINE KERST workshop beschikbaar: Bestel hier


3 opmerkingen: