donderdag 26 november 2020

Het goede doel van dit jaar...

 


Ook dit jaar heeft PaperStar* weer een decemberactie. Zoals jullie inmiddels wel gewend zijn zet ik me elk jaar in voor een goed doel. Ik heb het goed, dus kan het leven van een ander ook een klein beetje beter maken. Ik heb geleerd dat alle kleine beetjes helpen. Daarom ook dit jaar weer de mogelijkheid om via PaperStar* een mooi doel te steunen. En er zelf iets aan over te houden!

Het goede doel van dit jaar is:


Nationaal fonds kinderhulp zet zit in voor kinderen die in Nederland onder de armoedegrens leven:

Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Ook een fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of tóch een cadeautje van de Sint. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. We helpen ze, onvoorwaardelijk. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.


Hoe jij kunt helpen?
Je kunt op drie manieren bijdragen! Als eerste is het mogelijk om een losse donatie te doen, dat kan natuurlijk altijd. De tweede manier is een pakketje kerst- of verjaardagskaarten bij mij kopen. En de derde mogelijkheid koop je een workshoppakket van een one sheet wonder waarbij je kunt kiezen uit een kerst of verjaardagspatroon. 

Kaartenpakketjes
Een pakketje kaarten kost €16,- en hiervan gaat €10,- direct naar het goede doel!! Je kunt kiezen uit een pakketje kerstkaarten of een pakketje verjaardagskaarten. De kaarten op de foto's zijn een impressie. Alles is handgemaakt en dus nooit hetzelfde. In het pakketje verjaardagskaarten zitten 2 mannenkaarten, 2 vrouwenkaarten en een kinderkaart. Je mag ook zelf hier een samenstelling in doen. Stuur me direct een appje op 06-12842600 of mailtje naar Salina@paperstar.nl om te bestellen! 


Workshoppakket
Uiteraard kun je ook zelf aan de slag en bijdragen aan het goed doel! Met een workshoppakket. In dit workshoppakketje zit voldoende materiaal voor 8 dubbele kaarten. Het is een pakket voor de one sheet wonder workshop van 22 november 2020. Deze is te volgen via mijn youtube kanaal of facebook. De foto hieronder is uiteraard een impressie. Ook voor het workshoppakket kun je kiezen voor een serie verjaardagskaarten of een serie kerstkaarten. Het workshoppakket kost €17,50 en €10,- hiervan gaat naar het goede doel! In het pakket ontvang je:


Dus wil jij dit jaar ook bijdragen aan een goed Nationaal doel èn er zelf iets voor terugkrijgen? Kies dan een van de drie mogelijke opties bij PaperStar*!

1. Kaartenpakketje, 5 kaarten incl envelop: €16,- > 10,- naar het goede doel
2. Workshoppakketje, goed voor 8 dubbele kaarten: €17,50 > 10,- direct naar het goede doel
3. Direct doneren: kies je eigen bedrag. Alle kleine beetjes helpen. 

De actie loopt van 1 december 2020 tot en met 31 december 2020. De donatie wordt in de week van 1 januari 2021 gedaan aan Nationaal Fons Kinderhulp. Uiteraard maak ik dan ook bekend voor hoeveel ik op heb mogen halen. Bestellen kan vanaf nu! Omdat alles handgemaakt is, geef ik bij de bestelling door hoe lang de levertijd is.  Salina@paperstar.nl of app naar 06-12842600
CREATIEVE GROET,


SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

LET OP: Dinsdag 1 december besteldag ipv maandagGeen opmerkingen:

Een reactie posten