dinsdag 3 november 2020

Joy to the world! Paper Pumpkin

 


Ben jij fan van complete kits? Dan is de, inmiddels tweede editie, paper pumpkin iets voor jou! Speciaal voor de feestdagen maakte Stampin' Up! een wereldwijde paper pumpkin kit. 

Paper Pumpkin is een complete kit die normaal alleen in Amerika te verkrijgen is. Speciaal voor de rest van de wereld is deze Joy to the World kit uitgebracht!

In deze video kun je terugzien wat er allemaal in deze prachtige kit aanwezig is. Let op, er is geen clearblock bij deze kit. Heb je die nog niet? Dan schaf je deze bij mij nu voor de helft van de prijs aan!


Het fijne van deze kit is dat hij voor alle niveaus is! Ben je een beginner? De kit bevat complete uitleg over hoe je de kaarten eventueel kunt maken. Ben je al wat verder gevorderd? Ga los met de oneindige mogelijkheden. En misschien heb je het al gezien... de kit is super te combineren met de peace & joy bundle! Dus breidt uit met wat bij jou past. 


De Paper Pumpkin kit is vanaf vandaag (3 november) verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt. Dus wacht vooral niet te lang... op = op. De kit kost €26,- en hierboven in het filmpje zie je wat je daar allemaal voor krijgt. In ieder geval eindeloos knutselplezier. 

Aanstaande vrijdag 6 november doe ik een verzamelbestelling. Geen je wensen voor 17:00 die dag door en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Ook doe ik elke maandag een verzamelbestelling. Je betaalt geen verzendkosten indien je je pakket bij mij ophaalt en je niet de enige bent die besteld. Geef voor maandag 12:00 je wensen door!

CREATIEVE GROET,


SALINA


* CUT * FOLD * INK * STAMP * WRITE * SEND * REPEAT *

20 november KERST workshop: (VOL)
20 nov ONLINE KERST workshop beschikbaar: schrijf je hier in


Geen opmerkingen:

Een reactie posten