zondag 24 januari 2021

Creative event

 


Op zaterdag 6 maart vindt de thuiseditie van het Creative Event plaats! De tweede editie van dit mega creatieve festijn helaas niet live bij elkaar. Maar dat betekent niet dat we niet samen creatief kunnen zijn! Er staat een mega gaaf project voor je klaar en ik verwacht meer aanmeldingen dan vorig event! En natuurlijk verwacht ik nog meer lol en creativiteit, ondanks dat we niet samen kunnen zijn. 

Hieronder geef ik je alvast een sneak peek van het coole project. TE leuk toch?
Wat kun je van deze thuiseditie verwachten?

- 3 live online momenten waarbij je al je vragen kunt stellen en lekker kunt socializen met je creatieve medemens
- Prachtig project met volop materialen (zoals je gewend bent!) en een papieren beschrijving
- Thuisgestuurd, uiteraard.
- Een heerlijke dag in je eigen bubbel.


De kosten van het pakket zijn €25,- en dit is incl verzenden. Per mail krijg je de links naar de online omgeving waar je drie keer op die dag in kunt loggen. Uiteraard staat hier ook alle uitleg en mogelijkheden van de dag in. Wil of kun je niet online komen? Geen nood, er is een papieren beschrijving beschikbaar en je kunt mij altijd een appje sturen met vragen. 

Wil je graag met de bijpassende stempelset en stansen werken, maar heb je deze thuis niet? Geen probleem, deze kun je uiteraard bij mij aanschaffen voor het event. Geef dit ook ruim op tijd aan ivm levertijden. 

Helaas is het niet meer mogelijk om je voor dit event aan te melden. De volgende editie van het Creative Event is op 12 juni 2021 in het Helvoirthuis in Helvoirt! Meld je nu alvast aan!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten