dinsdag 5 januari 2021

Voorjaar in aantocht! Mini catalogus live


HEERLIJK!! Vanaf vandaag zijn alle nieuwe spulletjes uit de voorjaarscatalogus te bestellen bij mij! En dat betekent dat we het voorjaar in huis kunnen halen terwijl we nog volop in de winter zitten ;-)

De catalogus staat vol met prachtige nieuwe productpakketten (suites), stempelsets, borstels om mee te blenden (NIEUW!!) en vanaf nu is ook de nieuwe mini snij en embossmachine te koop. Naast al de nieuwe engelstalige stempelsets zijn er ook 2 nieuwe Nederlandse stempelsets te koop. En 1 Nederlandse Sale a bration set. Let op: deze is dus maar tot en met 28 februari te verdienen of zolang de voorraad strekt. 

Klik op de plaatjes om de Nederlands Stempelsets uitvergroot te zien. 

Hemelse Hortensia
WensbloemenHartverwarmend - Sale a bration set




Uiteraard zijn alle andere Nederlandse sets uit de Jaarcatalogus ook nog steeds verkrijgbaar. Kijk op de cataloguspagina voor de actuele catalogussen!

SALE A BRATION


Naast dat de catalogus live is (zo noemen we dat ;-) ) is vandaag ook de Sale a Bration van start gegaan. Dit is een actieperiode van Stampin' Up! van 2 maanden. In de maanden januari en februari mag je bij elke €60,- die je besteedt op alle producten van Stampin' Up! een gratis item uit de sale a bration folder kiezen. Hoe leuk?!

Daarnaast is het deze maanden NOG gunstiger om een starterspakket te kopen. Wat betekent dat?
Een starterspakket is niet meer dan een bundel producten die jij zelf uitzoekt. De bundel heeft een waarde van €175,- en jij betaalt maar €129,-. Je hoeft dus geen starter in Stampin' Up! te zijn. Het betekent dat je start bij een team te horen. In dit geval mijn team: the PaperstarS.

Op elke bestelling die je na het aanschaffen van je starterspakket doet, krijg jij standaard 20%korting! Daarnaast wordt je lid van een leuk team, mag je meedoen met teammeetings en krijg je van mij elk kwartaal een creatief pakketje. Ook mag je al een maand eerder dan de klanten uit de nieuwe catalogi bestellen en weet je alles als eerste. 


EN: Tijdens de Sale A Bration periode ontvang je maar liefst 5 PAKKEN DESIGNERPAPIER van 6" gratis! In alle kleuren die Stampin' Up! op dit moment heeft. Te gaaf toch? Ook als je niet van plan bent om een business te bouwen of workshops te geven, is het interessant om een starterspakket aan te schaffen wanneer je bestelbedrag in de buurt komt van of over de €129,- gaat. Je krijgt namelijk dan sowieso al €46,- aan gratis producten die je zelf uitzoekt! 

HANDIGE INFO


De voorjaarscatalogus is geldig van 5 januari 2021 tot en met 30 juni 2021. De sale a bration periode is van 5 januari 2021 tot en met 28 februari 2021. Heb je nog geen papieren versie van de catalogus en de folder? Geef een seintje en ik zorg dat jij die krijgt!

Voor nu wens ik je veel lees en bladerplezier door ons nieuwe juweeltje.
En vergeet niet: elke maandag = besteldag!

Kik op de plaatjes om direct door te gaan naar de catalogus van jouw wens. 



Heb je vragen of wil je iets kwijt? App of mail me!

Creatieve groet,

Salina


06-12842600 - salina@paperstar.nl - Vincent van Goghstraat 9 - Helvoirt










Geen opmerkingen:

Een reactie posten