zaterdag 2 januari 2021

Wie goed doet, goed ontmoet

 


Vorige maand heb ik een actie gehouden voor het Nationaal Fonds kinderhulp. 
Het was een rare maand, wat ervoor gezorgd heeft dat de werving die ik had willen doen niet helemaal uit de verf is gekomen. Toch wil ik nog aandacht besteden aan dit prachtige doel.

ALLE BEETJES HELPEN


Zeker nu, in onzekere tijden, hebben veel kinderen in Nederland het niet makkelijk. Van huiselijk geweld tot armoede en verwaarlozing. Het nationaal fonds kinderhulp geeft kinderen met een thuissituatie in armoede lichtpuntjes. 
Met mijn kaarten en pakketjes actie heb ik bij kunnen dragen aan wat lichtpuntjes. Dankzij jouw bijdrage heb ik in totaal €60,- voor het nationaal fond bij elkaar verzameld! Hartelijk dank hiervoor.NIEUW JAAR, NIEUW DOEL

Ik geloof erin dat alle kleine beetjes helpen. Hoe klein of groot het gebaar ook is, iemand anders helpen die het nodig heeft, is altijd een voorrecht. Komend jaar ga ik me met PaperStar inzetten voor de Quiet Community in Den Bosch. Door middel van het geven van gratis workshops komen de leden van de Quiet Community even in een andere wereld. Even weg van de bevestiging van het hebben van weinig tot geen geld. Even onder de mensen. Wil je helpen om deze workshops te realiseren? Dan kun je een kleine donatie doen of een pakketje verjaardagskaarten bij mij kopen waarvan de opbrengst direct op een aparte rekening gaat voor de workshops bij de Quiet Community. Omdat de verwachting er is dat er voorlopig geen fysieke workshops gegeven mogen worden, zoek ik nu een tijdelijke oplossing. Deze ligt wellicht in het verschaffen van pakketjes en mogelijk een facebook live of iets dergelijks.

Heb je goede ideeën rondom dit thema of wil je iets ter beschikking stellen? Mail of app me! Wil je meer weten over de Quiet community? Lees hier alles over deze mooie stichting en draag bij indien je hier behoefte aan hebt! Van elke kaart, slinger of pakketje kaarten die ik verkoop, gaat 10% naar de rekening voor het goede doel. 

DIT JAAR GAAT HET ANDERS

Dit jaar doe ik het dus anders. In plaats van 1 of 2 maanden me volledig te storten op een goed doel, steun ik een goed doel het hele jaar. Van mijn omzet die ik heb aan zelfgemaakte spulletjes stort ik standaard een bedrag op een speciale spaarrekening waar ik dan de producten en materialen voor de workshops van de Quiet community van koop. Ook als deze rekening leeg is, gaan de workshops gewoon door. 

Dit is wat mij drijft in PaperStar: Mensen bij elkaar brengen en laten genieten van een creatief moment. Dit is ook waarom Stampin' Up! bestaat: community building, een tegen eenzaamheid. Er zijn voor elkaar. Uiteraard gaan er ook weer workshops in 2021 plaatsvinden, wanneer en hoe weet ik nog even niet, maar jij als trouwe klant bent uiteraard van harte welkom. Voor nu is het duimen dat het creatief event van 6 maart doorgaat, dit is nog spannend. Aanmelden is sowieso mogelijk! 

Voor nu wens ik jou en ieder die jou dierbaar is een fantastisch 2021. Hoe dit zich ook vormgeeft!

Creatieve groet,

Salina

- Volgende verzamelbestelling op 5 januari
- 5 januari gaat de nieuwe catalogus live
- Elke maandag besteldag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten