Volg PaperStar* per email!

Catalogus

*Voorjaarscatalogus 2018 & Sale a Bration*Feest! Het eerste kwartaal van elk jaar komt de voorjaarscatalogus uit en start tegelijk de Sale a Bration periode! De manier om je verzameling knutselspullen snel aan te vullen door de gratis producten die je kunt verdienen met bestellingen. Klik op de plaatjes om te bladeren.


De voorjaarscatalogus is geldig van 3 januari 2019 tot 3 juni 2019. Dit jaar zijn er 3 nieuwe Nederlandse Stempelsets (zie hieronder) aan toegevoegd. Twee in de catalogus en 1 in de sale a bration. Voorjaarscatalogus ontvangen? Vul het contactformulier in de zijbalk in!
(zijbalk niet zichtbaar? klik bovenaan de pagina op de drie streepjes naast mijn logo)


Wat is Sale a Bration?
De sale a bration (SAB) is de periode in het jaar waar je bij Stampin' Up! op 3 manieren voor gratis producten kunt sparen! En dit jaar hebben ze zelfs twee mega starterspakket / instapaanbiedingen!Hoe meer je koopt, hoe meer gratis spulletjes je uit mag kiezen! Voor elke €60,- die je uitgeeft mag je een gratis item uit de SAB catalogus kiezen. Met behulp van de volgende logootjes in de SAB folder kun je zien hoeveel je moet besteden om jouw favoriete gratis product uit te kiezen:Zoals je ziet zijn er dus ook producten waarvoor je €120,- uitgegeven moet hebben om die uit te kunnen kiezen. Het bedrag is zonder verzendkosten en kan vanuit elke actuele catalogus gedaan worden.


Tijdens de sale a bration kun je ook instappen als demonstratrice en gebruikt maken van het mega starterspakket! En deze SAB zijn er zelfs twee opties..

Optie 1
Koop een starterspakket voor €129,- en krijg voor €230,- aan producten! Dit is €55,- meer aan gratis producten dan buiten de SAB!

Optie 2
Koop een starterspakket voor €160,- en krijg voor €230,- aan producten en de  exclusieve craft & carry tote t.w.v. €61,- bij je starterspakket! Ga jij fancy op weg met je knutselspullen??


Voor meer info over de craft & carry tote: bekijk dit filmpje!


Organiseer jij een workshop waarbij jij en je workshopgenoten voldoende bestellen om stampin' rewards te krijgen? Dan krijg je tijdens de SAB periode nog meer waar voor je geld! Buiten dat jullie bij elke €60,- aan producten iets gratis uit mogen zoeken, krijg je €27,- meer aan rewards!


Heb je nog vragen over hoe de sale a bration werkt of over hoe je een catalogus kunt ontvangen? Laat het me weten!

*Jaarcatalogus 2018 - 2019*

Jaarlijks ontwikkelt Stampin' Up! een grote catalogus vol met nieuwe en betaande producten, inspiratie en prachtige projecten. De huidige catalogus is geldig van 1 juni 2018tot en met 3 juni 2019.Bestel een exemplaar of lees de catalogus online (klik op de catalogus!).

Wil je graag een papieren exemplaar van de catalogus? Dat kan! Houdt onderstaand in acht en neem contact met mij op via het contactformulier op de home pagina.

* Heb je het afgelopen jaar voor minimaal €25,- bij mij besteld? Dat krijg je de catalogus gratis
* Plaats een bestelling van min. €25,- en krijg je de catalogus gratis bij de levering van je bestelling.
* Nog niks bij mij besteld en er ook nog niet aan toe? Dan kost de catalogus €5,-. Bij de catalogus krijg je dan een cadeaubon van €5,- die je eenmalig mag besteden bij een bestelling van min. €25,-

Weten hoe je besteld? Ga naar de pagina: Bestellen

*Nederlandse stempelsets*

2018-2019

Er zijn 12 prachtige Nederlandstalige sets waar je dit jaar uit kunt kiezen. Deze sets zijn uiteraard ook in het Engels te verkrijgen en die zijn terug te vinden in de jaarcatalogus. De Nederlandse sets en bundels hebben een eigen artikelnummer, ben daar alert op als je het doorgeeft. 

Klik op de plaatjes hieronder om een grotere afbeelding te krijgen. Bij de jaarcatalogus krijg je standaard een klein boekje met de Nederlandse sets erbij.

Reacties

Veel gelezen