Volg PaperStar* per email!

Catalogussen

Seizoenscatalogus 2019

De meest feestelijke catalogus van het jaar is daar! Deze prachtige najaarscatalogus laat je alles zien op het gebied van herfst, halloween & kerst. Uiteraard zijn de sets super te combineren met de al bestaande jaarcatalogus(sen)!

De catalogus is geldig van 4 september tot en met 2 januari 2020. Enkele producten uit deze catalogussen worden voortgezet in de jaarcatalogus 2020-2021, maar welke dat zijn... zorg dus dat je in huis haalt wat je echt wilt hebben! 

Tijdens de geldigheid van deze catalogus kun je elke maand bij je bestelling een cadeautje verdienen! Hoe? Zie dit bericht en kom er alles over te weten.

Catalogus doorbladeren? Klik op het plaatje. Papieren versie ontvangen? Neem even contact met me op!

Jaarcatalogi 2019-2020

Beginners Brochure
Een simpele start is altijd fijn! Deze brochure is speciaal voor jou gemaakt als beginnende knutselaar en om je bekend te maken met de producten van Stampin' Up! 

Blader er lekker doorheen en laat je informeren over de makkelijkere mogelijkheden voordat je je laat overweldigen door de jaarcatalogus (die je uiteraard ook even door moet kijken ;) ) Geldig van 4 juni 2019 tot en met 2 juni 2020

Klik op het plaatje voor de catalogus. Papieren exemplaar ontvangen? Neem even contact met me op!Jaarcatalogus
Deze prachtige catalogus is geldig vanaf 4 juni 2019 tot en met 2 juni 2020. In deze periode zijn alle artikelen in de catalogus via PaperStar* te bestellen. Wil je graag een papieren exemplaar? Neem even contact met me op voor de voorwaarden.

De look en feel van de catalogus is compleet veranderd. Hij is wat minder dik dan andere jaren, maar laat een uitgebreide collectie aan mogelijkheden zien. Daarnaast is hij heel overzichtelijk en met mooie foto’s gevuld. De 12 Nederlandse stempelsets vind je onder de jaarcatalogus.

Klik op het plaatje om door de catalogus heen te bladeren!


Nederlandse Stempelsets
Dit jaar heeft Stampin' Up! 12 Nederlandse stempelsets en bundels uitgebracht in de jaarcatalogus. Via deze link: Klik! kun je alle sets vinden. Daarnaast heb ik ze ook voor je op een rij gezet in de volgorde van de catalogus. Zo zie je meteen de voorbeelden die ermee gemaakt zijn:

Nederlandse naam                           Blz.

Kaartje van mij (nieuw!)                   15
De mooiste momenten                        22
Pluk de dag (nieuw!)                       23
Van alles wat                              30
Recht uit het hart                         35
Frisse wind (nieuw!)                       44
Vlinderdans                                46
Voorjaarswensen                            78
Boeket vol goede wensen                    84
Woordenschat (nieuw!)                      109
Bloemen zeggen meer                        116
Puur natuur                                148

Alleen de nieuwe sets die bijpassende framelits of punch hebben worden in een bundelprijs aangeboden. De overige zijn los van elkaar verkrijgbaar. 

Papieren catalogus ontvangen? Neem even contact met mij op (app of bellen mag uiteraard ook) en ik leg je uit wat de voorwaarden zijn.

Bestelling doen? Dit kan op elk moment online: Klik! (je hebt wel een creditcard nodig). Of je geeft je bestelling aan mij door. Doe je mee met een verzamelbestelling, 1 a twee keer per maand plaats ik deze, dan betaal je geen verzendkosten. Wil je direct iets hebben, dan laat ik het bij jou thuis sturen en betaal je € 5,95 verzendkosten. 
Reacties

Select your language!

Volg PaperStar* per e-mail!

Veel gelezen