CREATIVE EVENT


Op zaterdag 6 maart vindt de thuiseditie van het Creative Event plaats! De tweede editie van dit mega creatieve festijn helaas niet live bij elkaar. Maar dat betekent niet dat we niet samen creatief kunnen zijn!

Wat kun je van deze thuiseditie verwachten?

- 3 live online momenten waarbij je al je vragen kunt stellen en lekker kunt socializen met je creatieve medemens
- Prachtig project met volop materialen (zoals je gewend bent!) en een papieren beschrijving
- Thuisgestuurd, uiteraard.
- Een heerlijke dag in je eigen bubbel.


De kosten van het pakket zijn €25,- en dit is incl verzenden. Per mail krijg je de links naar de online omgeving waar je drie keer op die dag in kunt loggen. Uiteraard staat hier ook alle uitleg en mogelijkheden van de dag in. Wil of kun je niet online komen? Geen nood, er is een papieren beschrijving beschikbaar en je kunt mij altijd een appje sturen met vragen. 

Aanmelden

Was jij een van de early birds van dit event? Helaas kan ik door de al lage kosten van dit pakket nu geen early bird korting geven. Maar.. Meld je je voor 12 februari ook aan voor het volgende event van 12 juni? Dan ontvang je alsnog de €5,- korting van de early bird actie!

Meld je nu aan! Je kunt dit doen tot 12 februari 2021. 
De volgende editie van het Creative Event Live! is op Zaterdag 12 juni. De locatie wordt op dit moment besproken. Het streven is uiteraard in Helvoirt. Direct aanmelden? Dat kan via de button hieronder! Aanmelden kan tot en met 28 mei 2021.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten