Bestellen


Je kunt op meerdere manieren bij mij een bestelling plaatsen. Lees verder en bepaal welke wijze voor jou het meest handig is. Let op de verschillende manieren van betalen, deze hebben wellicht invloed op jouw keuze.

* Bestellen *

Je kunt op elk moment een bestelling bij mij doen! Stuur mij een appje op 06-12842600 of een mail naar Salina@paperstar.nl met je wensen. Graag minimaal de naam en evt prijs of artikelnummer vermelden bij je bestelling.

Na bevestiging van jouw bestelling stuur ik je een digitaal betaalverzoek, per app of mail. Je betaald €5,95 verzendkosten en je bestelling wordt bij je thuisgestuurd. Indien je de app van UPS download kun je je bestelling volgen.

* Verzamelbestelling *

Dit is de meest voorkomende manier van bestellen. Ongeveer 1 à 2 keer per maand doe ik een verzamelbestelling. Ik neem dan de verzendkosten voor mijn rekening, mits je de bestelling bij mij op komt halen? Bestellingen moeten voor 12:00 op besteldag binnen zijn. 

Je mag je bestelling naar mij mailen, appen of doorbellen. Je ontvangt een digitaal betaalverzoek via de mail of de app. Jouw bestelling wordt geplaatst indien deze voldaan is. Ik krijg direct een melding van jouw betaling wanneer je deze gedaan hebt. 

In de rechterkolom van de site staat de volgende verzamelbestelling vermeld. 

* Online bestellen in de webshop *

Je kunt via de website van Stampin' Up! ook direct online je producten bestellen. Je hoeft dan dus niet op mij te wachten! 

Let op: je kunt hier alleen maar met een credit card kunt betalen, andere betaalmogelijkheden zijn er niet.Klik op het plaatje om direct in mijn webshopomgeving te bestellen. De standaard verzendkosten zijn €5,95. Let op dat je mijn naam rechtsboven aan de pagina ziet staan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten