Volg PaperStar* per email!

Bestellen


Je kunt op meerdere manieren bij mij een bestelling plaatsen. Lees verder en bepaal welke wijze voor jou het meest handig is. Let op de verschillende manieren van betalen, deze hebben wellicht invloed op jouw keuze.

* Verzamelbestelling *

Dit is de meest voorkomende manier van bestellen. Ongeveer 1 à 2 keer per maand doe ik een verzamelbestelling. Hier zitten meerdere voordelen voor jou aan:* Ik neem de verzendkosten van Stampin' Up! voor mijn rekening

* Je kunt je bestelling bij mij ophalen, je hebt dus geen extra 

  kosten!

* Gratis verzending bij bestellingen vanaf €75,- (eigen risico!)

* Verzending bij bestelling onder de €75,-: eigen risico, 

  verzendkosten naar gewicht

Bestellingen moeten voor 12:00 op besteldag binnen zijn. 
Je mag je bestelling naar mij mailen, appen of doorbellen. Je ontvangt een factuur per e-mail met een betaalverzoek van mijn bank Bunq. De betaling moet voor de besteldag binnen zijn, dan kan je bestelling mee met de verzamelbestelling.

Ga naar de home pagina voor de datum van de volgende verzamelbestelling.

* Bestellen buiten verzamelbestelling om *

Indien je niet kunt wachten op een verzamelbestelling (en dat snap ik heel goed..), dan kun je ervoor kiezen om je bestelling bij mij in te dienen en zelf de verzendkosten te betalen. Deze zijn 5,95. Hiermee wordt de bestelling bij jou thuis afgeleverd vanuit Stampin' Up!

Stuur mij een email of aapje met je bestelling. Je ontvangt van mij een factuur per email met een betaalverzoek van mijn bank Bunq. Zodra jouw betaling binnen is, plaats ik jouw bestelling en zorg dat het pakketje bij jou thuis afgeleverd wordt. Wanneer je de app van UPS download, kun jij je pakketje ook nog volgen!

* Online bestellen in de webshop *

Je kunt via de website van Stampin' Up! ook direct online je producten bestellen. Je hoeft dan dus niet op mij te wachten! 

Let op: je kunt hier alleen maar met een credit card* kunt betalen, andere betaalmogelijkheden zijn er niet.Hoe doe je dit zodat je zeker weet dat je via mij besteld:


  • Ga naar de volgende link: Find my demonstrator-
  • Ga naar Find my demonstrator en vul mijn voornaam in: Salina


  • Klik op Shop Now, naast mijn gegevens
  • Je wordt doorgeleid naar de online shop
  • Om te winkelen maak je een account aan
  • Veel shopplezier!
*Vind je het niet prettig om met een credit card te betalen, maar wil je wel online shoppen? Het is mogelik om een prepaid credit card aan te vragen. Hier stort je van tevoren geld op, waardoor je niet op krediet koopt. Kijk op www.https://creditcards-vergelijken.com/wat-is-een-prepaid-creditcard/ voor de mogelijkheden.

Reacties

Select your language!

Volg PaperStar* per e-mail!

Veel gelezen