* Verkoop van creatieve materialen van Stampin' Up! * Workshops * Opdrachten * Raamtekeningen * Op locatie * Webshop *

Paper*Presentjes*Geef iets unieks en handmade cadeau!*
Handgemaakt is het allerleukste om te geven... of te krijgen... of voor jezelf te kopen! Of te maken.. Het kan namelijk allemaal bij Paper*Star. Hieronder zie je een selectie van paper goodies die je òf zelf kunt maken tijdens een workshop òf kunt bestellen bij Paper*Star zodat het helemaal voor jou op wens gemaakt is. Je kunt elke beschikbare kleur kiezen en uiteraard ook (uit een selectie van) het actuele aanbod snijmallen en stempelsets. 

Omdat dit geen webshop is en alles met de hand en op jouw verzoek wordt gemaakt, kent Paper*Star geen vaste levertijden of 'verzenden binnen 1 dag' acties. Samen spreken we af wat je wilt hebben (een standaard Paper*Slinger of kaart is natuurlijk ook mogelijk, geen paniek) en wanneer je het nodig hebt. Neem contact met me op voor jouw wensen. Wil je graag zelf iets maken van de genoemde items? Laat het me weten en we kijken wat de mogelijkheden zijn!

Scroll verder voor de Paper*Slinger, Paper*Explosion & Paper*Cards!

Alle betalingen gaan via een factuur en bijgevoegd IDEAL verzoek tenzij anders afgesproken. Zonder betaling worden de presentjes niet overhandigd. Paper*Slinger

De Paper*Slingers zijn in alle vormen, kleuren, maten en teksten beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld voor een duurzame verjaardagslijn kiezen die je elk jaar, door de hoogwaardige kwaliteit papier, weer opnieuw op kunt hangen. Je kunt natuurlijk ook expliciet wat voor een jubileumjaar laten maken, geboorte, doop, communie, bruiloft, aankleding van je winkel...

Denk aan alle kleuren die Stampin' Up! voor jou heeft ontwikkeld (dit zijn er 50!). Jij kunt daar uit een selectie maken voor jouw gelegenheid of doel. Kleuren van je bedrijf, vereniging, school...

Voor een kleine meerprijs kun je de slinger in een bijpassend hand
gemaakt cadeaudoosje geven. Of krijgen... want een cadeautje aan jezelf is natuurlijk ook leuk!

*Prijs*

Omdat de Paper*Slingers van lengte, vorm, kleur en materiaal verschillen, zijn deze ook verschillend in prijs. Een op maat gemaakte slinger kent ook een prijs op maat. Zo ben je ongeveer € 20,- kwijt aan een slinger met 18 vlaggen. 

De Paper*Slingers zijn in de basis enkelzijdig. De letters of afbeeldingen zijn dus maar aan 1 kant bevestigd. Wil je beide kanten beletterd of bestempeld? Dan komt er een meerprijs van € 0,45 per vlaggetje bij. 

Voor het maken van een Paper*Slinger wordt er gewerkt op basis van afgesproken prijzen en niet op basis van uurloon. 

Wil je tijdens het maakproces meer of andere opties? Dan bespreken we de extra kosten op dat moment. 

Wil je graag een Paper*Slinger bestellen of komen maken? Neem even contact met me op. Het volgende wil ik graag van je weten:
- Aantal vlaggen
- Welke tekst
- Kleur
- Soort lint
- Standaard (2" x 10,5 cm) of afwijkend formaat vlag
- Datum van aflevering of workshop

Vragen? Ik help je graag!

Paper*Explosion

Een Paper*Explosion is een doosje waarvan, als je de deksel optilt, de zijkanten naar beneden vallen als een explosie effect. Ook wel een Explosionbox genoemd. Een Paper*Explosion is heel leuk om te geven wanneer je niet een specifiek cadeau hebt, maar een cadeaubon of wat geld wilt geven. Uiteraard kun je er ook kleine presentjes in kwijt, zo is er al eerder een opdracht geweest voor een ring! Ook de Paper*Explosion kun je zelf komen maken, of geeft de opdracht voor een handgemaakte.
*Prijs*

Een Paper*Explosion kost in de basis € 12,50,-. Dan wordt er ongelimiteerd gebruik gemaakt van alle mogelijke producten, kleuren en versieringen. Wil je deze zelf komen maken, dan kost de workshop €15,-. Wil je er meer op en aan dan een basisbox? Dan bespreken we samen de kosten. 

Paper*Cards

Kaarten zelf maken is ontzettend leuk tijdens een workshop of lekker thuis op de bank, maar soms heb je net even die ene unieke kaart nodig voor jouw belangrijke persoon of gebeurtenis. 

Ook een wenskaart kun je bij PaperStar* op maat laten maken, of je koopt een pakketje voor thuis op voorraad.


*Prijs* 

Een op maat gemaakte kaart kent een op maat gemaakte prijs. Een basiskaart is al vanaf € 3,50 te verkrijgen. Speciale vouw? Shakerkaart? Veel glitter & glamour? Dan kom je ongeveer uit op € 5,- tot € 7,50.

Pakketjes:
* Vier wenskaarten met envelop - € 10,-
* Vier wenskaarten met envelop in cadeaudoosje - € 12,50
* Tien wenskaarten met envelop - € 22,-
* Tien wenskaarten met envelop in een speciaal cadeaudoosje - € 26,50

Onderstaand pakketje is een voorbeeld, de kaarten variëren en kunnen op aanvraag als thema gemaakt worden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten