VRAAG?Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op via het contactformulier (links op de pagina) of stuur me een appje op 06-12842600!


Contact

* Waarom kan ik jou niet bellen?
* Je kunt me zeker wel bellen! Alleen ben ik dan minder goed bereikbaar. Mijn demoschap en PaperStar* doe ik naast mijn mooie gezin en bijna full time baan. Dus ik ben niet altijd in de gelegenheid mijn telefoon op te nemen.

* Hoe kan ik jou het beste bereiken?
* Wanneer je snel antwoord wilt kun je me het beste een appje sturen of een facebook messenger. Ook een mailtje heb ik vrij snel beantwoord.

Workshops

* Hoe lang duurt een workshop?
* De meeste workshops hebben een tijdsduur van 2,5 uur. Er is altijd een kwartier inloop vooraf. 

* Waarom moet een workshop van tevoren digitaal betaald worden?
* Het met grote zorg en liefde voorbereiden van een workshop en alle pakketjes maken neemt veel tijd in beslag. Wanneer iemand een workshop op het laatste moment (om wat voor reden dan ook) afzegt of niet op komt dagen, heb ik toch kosten gemaakt. Vandaar dat ik vraag om de workshop vooraf digitaal te betalen.

* Wat als ik niet kan komen, maar wel betaald heb?
* Wanneer je op tijd (minimaal 5 dagen van tevoren) aan hebt gegeven dat je niet kunt komen, proberen we samen een nieuwe datum te vinden. Lukt dit niet en zijn de pakketjes al voorbereid, dan krijg je jouw workshop pakketje en 5,- terug van de betaalde workshop. Is er sprake van overmacht of een schrijnende situatie? Dan komen we hier samen wel uit.

* Waarom komt de foto bij de workshop pagina of op facebook niet overeen met wat ik echt ga maken?
* Creativiteit laat zich niet leiden. Ik probeer altijd een richting te geven van wat de inhoud van de workshop gaat zijn. Jouw project waar je mee naar huis gaat, is van jou en is uniek!

* Waar geef je de workshops?
* In de basis geef ik de workshops thuis. Aan mijn eigen eettafel. Dat betekent dat ik je toelaat in mijn eigen huis en hoop dat je je daar snel thuisvoelt. Ook verwacht ik dat je mijn plek met respect behandeld, net als de spullen die je van mij mag gebruiken. 
Het is ook mogelijk om de workshop op locatie of bij jou thuis te doen. Dit kan vanaf 4 personen bij jou thuis of vanaf 5 personen op een locatie. Uiteraard worden de kosten dan in overleg afgesproken. 

Bestellingen

* Waarom moet ik betaald hebben voor je mijn bestelling doet?
* Buiten het feit dat Stampin' Up! het verplicht stelt dat de klant betaald heeft voor bestelling, is het ook een bescherming naar mij als demonstratrice toe. Helaas is niet iedereen even eerijk op deze wereld. Wanneer ik zelf de bestellingen voor ga schieten en mensen laten vervolgens niks meer van zich weten, kan ik mijn bedrijfje niet draaiende houden.

* Moet ik wachten op een verzamelbestelling?
* Nee zeker niet! Je kunt elk moment een bestelling bij mij plaatsen. Een verzamelbestelling houd in dat ik de verzendkosten betaal omdat ik meerdere bestellingen kan bundelen. Wil je bestellen wanneer het jou uitkomt, dan betaal je €5,95 verzendkosten en laat ik het bij jou thuis afleveren.

* Waarom kan ik mijn bestelling niet contant betalen?
* Zodra ik de bestelling gedaan heb, schrijft Stampin' Up! dit binnen enkele dagen van mijn rekening. Wanneer ik contant geld moet storten, wat bij mijn bank niet kan, kost dit mij extra transactiekosten.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten